Yardım Iphone 4 Elektriklenme

Sponsorlu Bağlantılar

47MaDo47

47MaDo47

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 Elektriklenme
SeLam ArkadasLAr telefonum Prizde Şarjdaydı Telefon Çaldı Konusmak İçin Gittim Konusuyordum Kulagım ve Elim Elektirklendi sizce neyden Olabilir Ve Sorun OLurmu . Kulagım Ve elim Hala Acıyor.

enterneoll

enterneoll

Üye
taktığın prizde sorun vardır topraklama yoktur o prizde

MrExpert

MrExpert

Üye
telefonu kapat hemen servise ver patlama ihtimali var garantili ise yeni cihaz iste.

MrExpert

MrExpert

Üye
topraklamanın ne olduğunu veya şarj aletinin asıl görevinin ne olduğu bilmeyen adamlar kalkmış bana dersmi veriyor ? (Siz önce şarj aletinin asıl görevini öğrenin :D) siz patlayan cihazların nasıl sonuçlar doğurduğununundan haberiniz yok galiba ??? o mantıkla bakarsanız çoğu evde prizlerde topraklama yoktur sorun topraklamada değil ve iphone4 ün ilk çıktığındaki seride akım kaçağı sorunları ve anten elektiriklenmesi vs vs. gibi sorunları vardı bu seri nin birazı toplatıldı tabi sizin haberiniz yoktur siz ozamanlar bi haberdiniz bu konulardan.
ne yaptın dostum sen :D sadece prizi değiştirsin olur biter

Ayrıca bahsettiğin gibi ufak bir topraklanma sorunu olsaydı bu elektriklenmeyi hissetmezdi bile.

@0MG90
@enterneoll

enterneoll

enterneoll

Üye
topraklamanın ne olduğunu veya şarj aletinin asıl görevinin ne olduğu bilmeyen adamlar kalkmış bana dersmi veriyor ? (Siz önce şarj aletinin asıl görevini öğrenin :D) siz patlayan cihazların nasıl sonuçlar doğurduğununundan haberiniz yok galiba ??? o mantıkla bakarsanız çoğu evde prizlerde topraklama yoktur sorun topraklamada değil ve iphone4 ün ilk çıktığındaki seride akım kaçağı sorunları ve anten elektiriklenmesi vs vs. gibi sorunları vardı bu seri nin birazı toplatıldı tabi sizin haberiniz yoktur siz ozamanlar bi haberdiniz bu konulardan.

Ayrıca bahsettiğin gibi ufak bir topraklanma sorunu olsaydı bu elektriklenmeyi hissetmezdi bile.

servise götürsede birşey yapmazlar bence sadece priz sorunu

0MG90

0MG90

Üye

@0MG90
@enterneoll
İnsan gibi de söyleyebilirsin dışlayarak konuşmana gerek yokKardeş aklıma geldi şimdi yanlardaki metal kısım yüzünden de çarpmış olabilir şarjda çok yüksek akım oluyor çünkü

47MaDo47

47MaDo47

Üye
    Konu Sahibi
İnsan gibi de söyleyebilirsin dışlayarak konuşmana gerek yokKardeş aklıma geldi şimdi yanlardaki metal kısım yüzünden de çarpmış olabilir şarjda çok yüksek akım oluyor çünkü
hımm prizi değiştirdim peki telefonda sorunlar çıkarmı

47MaDo47

47MaDo47

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90

zaferözz

Üye
Aga sarj aletine dikkatli bakarsanız toprama gereksinimi olmadığını görürsünüz faz ve nötür bağlantısı var sadece sorun cihaz veya ara kablo bendede aynı problem vardı pc de takılıykende kaçak veriyordu kabloyu değiştirdim çözüldü hiçbir telefon şarj aletinde topraklama yoktur zaten.

Apache11

Apache11

Üye
daha geçenlerde 5s elektrik çarpmasından can aldı bile...ucuz şarj aletiyle şarj ederken telefonla konuşmaya kalkışan vatandaş hayatını kaybetti..hangi ülkeden olduğunu hatırlamıyorum...Dikkatli olmak lazım...

Takipçi Satın Al

Üst Alt