İphone 4 Deneyimim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frk uzn

Üye
ayrıca ben açtığın konuyu hatırladım orda sen iphone menüde kasıyormu demiştin bizde kasmıyor dedik sana git s4 sat ip4 al demedik sadece ip4 ün bile kasmadığını söyledik ama dikkat edersen 5 i onerdik al diye

- - - Eklendi - - -

Karşılaştırır S3 ü bile geçemiyor o tel
doğru geçemiyor. o adamın karşılaştırması yanlış bikere. s3e gelelim hakikaten güzel olmuş arkadaşımda var kullanıcıya kolaylık özellikleri çok bak taraf tutsam bu yorumu yapmam

Ama tutan çok bu forumda bu konuda zamanla göreceksin sıkı Iphonecuları

Tepkiler: .caner.

frk uzn

Üye
Ama tutan çok bu forumda bu konuda zamanla göreceksin sıkı Iphonecuları
ben çok gördüm sıkı ioscularıda androidçileride zaten millet ne konu açarsa sonu iosmu androidmi diye bitiyor ne bu düşmanlık
herkesin kendine göre zevki var.

Geç yalan atmayın ya s4 yok s3 oyun yokki s4 olsun sanki crysis oyunları var iphonede walkin dead oyunu var androidde yok geç s4 müs sizin gibi keklikleri kekliyolar işte gardaş sen iyi etmişin bu üyelerin mesajlarını ciddiye alma bende iphone 4s alcam

- - - Eklendi - - -

İphonenin stabilliği geçer s4 müş milleti kandırıolar

frk uzn

Üye
kardeşim kimsenin kimseyi keklediiği yok zorla aldırmıyolar telefonu biz ip4 eski diyoruz ben 1 milyar verdim çünkü 4s veya 5 alcak param yoktu ama arkadaşta s4 var satsa veya kafakafaya takas etse ip5 alabilirdi gitmiş 4 almış şimdide kötülüyor. taraflı olmayın körü körüne bağlanmayın savununca para vermiyolar cihaz sonuçta elbet bi açığı çıkar en kötüsü insanoğlu yaptı ya dört dört lük olcak değil ya

Kendikendini keklemiş arkadaş ozman diyecek bişey yok

fk555897

Üye
Arkadaşlar benim anlamadığım bir şey var iPhone 4'ün ekranı çok iyi algılar ama arkadaş iyi algılamıyor demiş. Pek birşey anlamadım. Birde arkadaşım sen 2010'un telefonundan bahsediyorsun. Samsung marka olup da o kadar eski telefonlar çoktan tarihe karıştı sen şimdi kullanıyorsun ve şikayetçisin biraz garip bir durum.

MrExpert

Üye
Yetiştire bilirsem ip4 de mc4 kasıyor gtavc kasıyor diyenler için bir video hazırlayacam ha birde menü kasıyor diyenleride unutmadım tabi

Tepkiler: Türe

tapatalk

Üye
s2nin bile altında ki bir cihazı s4le nasıl değiştirdin aklım almadı

Tepkiler: ka_za

Türe

Üye
Hayir S4 un muadili 5'tir , ya da 5s olacaktir ama sen gitmis 2 yil onceki cihazi almissin sonra da kotuluyorsun pes.

Noobs please get out.

Türe

Üye

Neye gore gecemiyor ya allah askina ?

MrExpert

Üye
Menü Geçişleri donuyor diyen Arkadaş ve mc4te kasar diyenler için bir video çektim düzgün kamera olmadığı için görüntü biraz bozuk

[video=youtube;TVa255Zmem4]http://www.youtube.com/watch?v=TVa255Zmem4&feature=youtu.be[/video]

Konu Sahibi
Hangi forumdaki önerileri dikkate alarak s4ü satıp i4 aldın?
Yazık olmuş hacı... Neyse sağlık olsun...
maxicep te önerdiler iphone kasmaz dediler bende s4'ümü arada kastığı için satıp iphone geçiyim dedim yok buzda kayar gibi akıcı yok dokunmatiği piyasanın en iyisi hepsi hikaye...

- - - Eklendi - - -

sen demedin belki ama başkaları dedi git sat iphone al dedi inanmassan son mesajları oku

Invoke

Üye

İphone 5, s3ü ağlatır o kadar da değil. Neye göre yorum yapıyorsunuz?

- - - Eklendi - - -

maxicep te önerdiler iphone kasmaz dediler bende s4'ümü arada kastığı için satıp iphone geçiyim dedim yok buzda kayar gibi akıcı yok dokunmatiği piyasanın en iyisi hepsi hikaye...

Görseydik, dur derdik, iphone genel olarak kasmaz zaten. burda sen böyle deyince herkes bir çoşmuş, bende ki 3gs bile kasmıyor! Ki çevremdeki 4sleri 5leri de biliyorum, gayet iyi cihazlar. Sana burda "git s4'ü sat, i4 al" mı dediler? "i4, s4den iyi" mi dediler? Öyle dedilerse ayıp etmişler, s4 basit uyumsuzluk sorunları vardı, bir iki güncellemeye akar o cihaz... i5 falan alsan neyse...

- - - Eklendi - - -

zaa noob...
bu lafta milletin ağzına sakız olmuş, "o kadar donanımı napacan telde crysis mi oynayacan?"
boş boş yorum atmayın milletten duymuşsun "iphone stabilliği" diye burda konuşuyorsunuz...

tapatalk

Üye
s4 de ui ve uyum sorunu var o zaten halledilcekti gidip m.ö çıkmış cihazla son model değiştirilmez ki

Tepkiler: omeremre23
    Konu Sahibi

Doğru demin baktım tek hopörler var, valla ister inan ister inanma ekranı çizildi ayrıca belgeleyebilirim. İsterse 10.000 TL'ye satılsın kulaklığı kaliteli değil eski telefonumun kulaklığı kulakiçi idi basslar mükemmeldi, yeni reset attım sadece 2 ekran kadar uygulama var ve 2 günde onlarca kez kasılmasına şahit oldum hatta bazılarında sinir krizi geçirdim. İphone 4'e geçmemi söyleyen akıl apple fanboyları olsa gerek inanmassan bak(http://www.maxicep.com/iphone-genel-destek/iphone-5-hizi-813188.html) ayrıca iphone 5'e niye geçiyim kamera sorunları olan uygulamaların kenarlarında siyah bantlar olan çabuk çizilen boyası dökülen kule gibi bir cihaza 2150TL veremem değerli APPLE FAN BOYLARI kusura bakmayın artık

Sistemsel olarak ve Android OS 5 ile daha stabil olcak !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...