Iphone 4 almak istiyorum bazi sorularim var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coozz4242

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 almak istiyorum bazi sorularim var.
Avusturya viyanadan ip4 getirtmek istiyorum.Saturnden ip4 8gb alacagim.lakin simfree olup olmamasi hakkinda bazi kuskularim var.Bu konu hakkinda bilgisi olan varmi ? Simfree midir.simlock ise acilabilir mi.(geveysiz)ve garanti durumu nasildir.

ahmetc503

eğer orada bir apple storeden alırsan türkiyede pasaporta işlettirdikten sonra rahatlıkla kullanabilirsin fakat oradaki operatör mağazalarından alınırsa sim locklu olur örneğin sen türkiyedeki vodofone mağazasında iphone aldığında başka sim kartını çalıştırmaz aynı bu mantık
haa birde almışken 4s al

coozz4242

Üye
    Konu Sahibi
Avusturyada apple store yok.saturnden alsam simfree olmaz mi ?

ahmetc503

Orası bildigim kadarıyla sim free'de satiyo sim lock da satiyo alırken görevliye sorun
Zaten fiyatlarından da anlayabilirsiniz sim lock olan daha ucuz olur ama genede alırken dikkatli olun.

coozz4242

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler :).ben orada degilim bi akraba alacak nasil anlasilir.Kutunun ustundeki koddan yada numaradan falan anlasilabilir mu.ve 8 gb ip4 500 € 16 gb ip4s 600€ bunlar simfree midir.

- - - Eklendi - - -

tesekkurler :).ben orada degilim bi akraba alacak nasil anlasilir.Kutunun ustundeki koddan yada numaradan falan anlasilabilir mu.ve 8 gb ip4 500 € 16 gb ip4s 600€ bunlar simfree midir.

Symbianize

Symbianize

Üye
Hattii takmadan anlayamazsin

ahmetc503

- - - Eklendi - - -

Onun hakkında kesin bişey söyleyemem. Akraban oradaki görevliye sorarsa kesin bir sonuca varabilirsin

coozz4242

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler saolun

- - - Eklendi - - -

MD128FD/A yaziyor bu bi isaret midir simfree olup olmamasina

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
umarım bu yardımcı olur arkadaşım
telefonun sım kılıtlı oldugunu ole anlayamazsınsim kart yerınde nosim yazar telefon acıl arama ekranın da takılı kalır

su yolu takıp et ayarlar/genel/hakkında/burda model numarısının orda harfle baslayan serı no yazar yazının sonunda tu yada hangı ulke ıcın uretılmısse onun kısaltılmısı yazar tu yazmıyosa sim kiltlidir.

B - İngiltere ve İrlanda (O2 Sağlayıcı: bloke)
C - Kanada (Fido & Rogers: bloke)
CZ - Çek Cumhuriyeti (O2, T-Mobile, Vodafone: kilitsiz)
DN - Avusturya, Almanya, Hollanda, (T-Mobile: bloke)
EE - Estonya (EMT: bloke)
E - sika (Telcel: bloke)
FD - Avusturya, Liechtenstein, İsviçre (Bir, Orange, Swisscom: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
GR - Yunanistan (Vodafone: kilitsiz)
HN - Hindistan (Airtel, Vodafone: bloke)
J - Japonya (SoftBank: bloke)
CN - Danimarka, Norveç (Telia, NetcCom:bloke)
KS - Finlandiya, İsveç (Telia, Sonera: bloke)
LA - Honduras, Guatemala, Kolombiya, Peru, Ekvator (Comcel, Claro, Movistar, Porta, TM SAC: bloke. Etkinleştirme) bir ücret vs mümkündür
LE - Arjantin (Claro, Movistar: bloke. Etkinleştirme) bir ücret vs mümkündür
LL - ABD (AT & T: bloke)
LZ - Paraguay, Şili, Uruguay (CTI movil, Claro, Movistar TMC: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
MG - Macaristan (T-Mob : bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
NF - Belçika, Fransa (Mobistar, Turuncu: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
PL - Polonya (Era, Turuncu: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
PO - Portekiz (Optimus, Vodafone: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
PP - Filipinler (Globe: bloke)
RO - Romanya (Turuncu: bloke)
RS - Rusya (VimpelCom, MegaFon, MTS: kilitsiz)
SL - Slovakya (Orange, T-Mobile: bloke)
T - İtalya (TİM, Vodafone: kilitsiz)
TU - TÜRKİYE (kilitsiz)
X - Avustralya (Optus, Vodafone: kilitt. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
X - Yeni Zelanda (Vodafone: kilitsiz)
Y - İspanya (Movistar: bloke)
ZA - Singapur (SingTel: kilitsiz)
ZP - Hong Kong, Macao (Üç: kilitsiz)

burda acıklamları mevcut kontrol edersın
..Alıntıdır..

Lenneth

Üye
Hocam bence 8 gb almayin, zaten 8 gb in 6 gb ini bos olarak veriyodur.

Sahsen bende 16 gb 4s var, zor yetiyor cihazda 180 mb bos yer kaldi

coozz4242

Üye
    Konu Sahibi
sagolun arkadaslar iphone 4s kampanyalarinq bakmaya basladim avusturyada fiyatlar ne kadardir 600€ civarinda bulabilirmiyim.yardimlariniz icin tskkurler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt