İphone 4 alacağım galiba bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 alacağım galiba bakar mısınız?
Arkadaşlar samsung galaxy s2 alacakken arkadaşlar ısrarla iphone 4 al diyorlar. 2 arada kaldım. Aslında gönlüm s2'den yana halen daha ama sizce s2 yerine iphone 4 tercih edilir mi + İos'un android'den farkı nedir? İphone 4'ü almalımıyım. Uygulama açısından android'e göre daha geniş diyorlar..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ios şuan çoğu bakımdan android ten üstündür iphone çok iyi telefondur gözün kapalı alabilirsin ya da dur gözün kapalı alma bir yerleri kırık çıkar bir de :) ( kötü espri gücümle döverim sizi :D)

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
ios şuan çoğu bakımdan android ten üstündür iphone çok iyi telefondur gözün kapalı alabilirsin ya da dur gözün kapalı alma bir yerleri kırık çıkar bir de :) ( kötü espri gücümle döverim sizi :D)

Tamam seni kırmayayım. Tek gözüm açık bir şekilde alacağım. :)

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
s2 8 mp kamera ve işlemcisi daha iyi sanırsam samsung ekran 4.3" iphone 3.5" ve iphone daha pahalı ama ios androidden iyidir

y n s c n

y n s c n

Üye
İşletim sistemi senin için çok önemliyse ios tabiki daha öndedir.. Donanımsal olarak SGS2 çok daha üstündür yoksa..

Masha

Masha

Üye
Samsung Galaxy S2 için çok ısınıyor deniyor, dikkat ederek seç...

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Direk 4s al donanımı çok iyi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
iPhone 30 cm yükseklikten yere düşse bile ekranı kırılıyor, S2 1 metreden yere düştüğünde kapağında çizikler oluyor.

Kararı verirken sadece telefonun içine bakma dış tasarımı ve dayanıklılığıda göz önünde bulundur.

cihan3454

cihan3454

Üye
İos nin neyi çok ustunmus android den. Daha paylaşımı yok,versiyon yuksetlmek sorun, yazilim yukseltirssin çoğu uygulama çalışmaz, dogru düzgün bir ses kayıt programi bile bulamazsın ios nin neyi ustunmus android'den.
Galaksy s2ye karşı ısrarlaa iphone oneren arkadaşlarına da çok şaşırdım doğrusu.
Çok yakinimda iphone 4 de var 4s de tamam güzel cihazlar ama ben Galaksy s2 kullaniyorum mükemmel, resmen baglandim bu cihaza. Ayrıca 4s in o çok savunduğu kamerasını N8 hatta s2 ile karsilastirsin da görsün bakalım o arkadaşların. kısacası Galaksy s2 harika.

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Evet donanım açısından bakacak olursak S2 iphone4'e göre daha üstün olduğunu biliyorum. Uygulama bolluğu açısından ios daha güçlü gibi duruyor. Ama bir taraftan baktığım da android'in de bir çok uygulaması ve oyunları mevcut. 1 kaç içinde kesin bir karara varacağım artık. Mesaj yazan herkese teşekkürler..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
konu sahibi isteği üzere :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt