zxro1967
Üye
-
Konu Sahibi
-
sim çıkart o şekilde wifi ye bağlan düzeliyor.abicim bana yurtdışından iphone geldi telefon isviçreden alınmış ama operatörünü bilmiyoruz. tel ios 5,01 biz telefonu itune s bağlayıp güncelledik. ne lduysa o saatten sonra oldu. daha önce tel ile menüler gelirken şimdi telefona menü gelmiyor. gri ekranda kalıyor iphone etkinleştirmedi yazıyor. en azından bunu menu olan haline getirebilirmiyiz yani yurtdışından ilk gelen haline getirmek için ne yapmalıyız. lütfen yardımcı olurmusunuz
Düzelmez. Jalbreak yaparsan acılır ama simlilitli oldu icin kullanamazsın bana imei nr pm den at acmaya calışim
Düzelmez. Jalbreak yaparsan acılır ama simlilitli oldu icin kullanamazsın bana imei nr pm den at acmaya calışim
telefonunuzu kurulumunu gerçekleştiremediyseniz bnmle iletişime geçin ben size yardımcı olacağım veya farklı bişeyse yinede yardımcı olurumhacım biz geçenlerde birisinden iphone 4 aldık, adamın oglu fransadan getirmiş ama kutusunu dahi açmamışlar. bi süre geveyle
kullandık ama ios 5 çıkınca güncelleme yaptıktan sora telefon geveyle bile çalışmaz oldu. sim kilitliymiş ne yaptıysak ne ettiysek açamadık. bize yardımcı olabilir misin acaba, fransadaki adama artık ulaşamlıyoruz hangi operatörden alındığı da bilinmiyor yani.
Fransa'dan yakınımız iPhone4 getirdi. Muhtemelen cihaz simkilitli itunes'de aşağıdaki hatayı alıyorum. Telefonda da aynı hatayı veriyor. Menüye ulaşamadım Ne yapmam gerekir? Lütfen yardım edin. iTunes'de sürüm dahi göstermiyor, başka bir programla sürümü sorguladım. Lütfen birisi Allah rızası için yardımcı olsun iphone aldım kullanamıyorum
ustam bana bir yardimci olursan seviniirim...elimde iphone 4 patladi...ingiltere cihaz fakat operatörü bilinmiyor...Benimle iletişime geç ücretsiz şekilde unlock yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?