Telefon Tavsiyesi iPhone 4 8gb tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 8gb tavsiye
Arkadaşlar bu saatten sonra iPhone 4 8gb almak nasıl olur bütçe buna yetiyor androidden sıkıldım artık artı eksi yönleri nelerdir daha önce iOs tecrübem yok yardım lütfen

harmless07

harmless07

Üye
guzel hala guzel bir telefon bence hosuma gidiyor

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
    Konu Sahibi
Benimde hoşuma gidiyor birde açıkçası alma nedenim değişik sistem tanımak sadece sosyal ağlar ve internet kullanacağım oyun felan sevmiyorum

DalvikCache

DalvikCache

Üye
İos 7 yüklü iPhone 4 lerin sık sık takılma kasma yaptığı söyleniyor üstelik 8 GB sıkıntı olabilir. sosyal medya ve internet için lumia bakabilirsiniz

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
    Konu Sahibi
Lumia konusunda bilmiyorum bütçe 600

yusuf1998x

Üye
lumia 525 çok rahat yeter sana. Ama arkadaşımda iphone 4 16 gb var hiçbir uygulamada takılma yapmıyor ios7.1 biraz sistem olarak iphone 4 de yavaş ama real racing 3 te bile telefon canavar gibi

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
    Konu Sahibi
Ya şöyle diyeyim kamera flaşli olması lazım oyun zaten istemiyorum nefret ediyorum oyundan nette takılmadan hızlı olması lazım şuan ki telefon S3 mini

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sana bi fikir veriyim. Nasıl olduğu önemli olmayan bi iphone 4 bul çalışır durumda ucuza al onu sonra vodafone a götür 360 tl ye sayıyolar 5S alıyosun kontratlı bu kampanyayı araştır bi :)

• Beğen
Tepkiler: harmless07
harmless07

harmless07

Üye
o zaman lumia lara bak interneti hizli

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
    Konu Sahibi
Yok o tür şeylere girmek istemiyorum 600 bütçe var belki gdm alabilirim ama gönlüm 4 ten yana

harmless07

harmless07

Üye
gmd biraz oyuna kaciyor gibi ama sen bilirsin bide ikisi arasinda ekran farki var sikinti yaratmazsa

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4 performans olarak çok geri kaldı sanki 4s desem oda 8gb şimdi 1200 tl 600 e bulabilirmsin emin değilim ama sırf sosyal medya içinse gayet yeterli bir cihaz ekranı ufak olmasını saymazsak tabii.

• Beğen
Tepkiler: illegal_hacker
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Android den sıkıldım yazmışsın. Lumia 525 öneririmO değilde eğer ikinci el almayacaksan 600 e 4 de alamazsın

• Beğen
illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
    Konu Sahibi
Öncelik iPhone 4 ikinci el diğerleri sıfır olabilir 650 tl çıkartabilirim en fazla

yusuf1998x

Üye
oyun istiyorsan gmd al. Eğer internette gezinmek mizik vs için daha gelecekli bir telefon istersen lumia 525 var ama flaşhlı kamera istemişsin iphone veya gmd kalır. Oyun da istemiyorsun o zaman iphone 4 kalıyı geriye. Ama bence 16 gb almalısın yoksa kısa bir süre sonra hafıza sıkıntısı çekersin

blacktalon

blacktalon

Üye
O kadar sorun cikarmaz ve yeni guncellemelerle kasmalar azaldi gibi

• Beğen
illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler fikirler için

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
650 700 e 4S bulursun

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
    Konu Sahibi
Var da sahibinden baktım sorunlu garantisiz açıkçası tr olmayan ve garantisiz cihazlarA güvenemiyorumGarantili temiz cihaz da 850 civarında oda beni aşıyor kardeşim

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Arkadaş telefoncuya 1 aylık 4 s i ne kadara alırsın diye sordu baktı inceledi çizik bile yok 750 dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt