iPhone 4 32 GB Satılık veya Takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N_O_A

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 32 GB Satılık veya Takas
Merhaba Arkadaşlar

3 Ay kadar önce eşim için Turkcell bayisinden aldığım iPhone4 32GB satılık (1750) veya takas yapılacaktır, her türlü telefon ile takas yapabilirim. Telefonda en küçük bir çizik dahi yoktur, Bursa'daki arkadaşlara elden teslimat yapılır.

Özel Mesaj yollu ile veya Konu altından hangi telefon karşılığında, telefon durumu hakkında bilgi vererek ve üzerine ne kadar ücret vereceğinizi iletirseniz sevinirim.

dla11

Üye
laptop+telefon ile takas olurmu acaba? pm

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
satış amacınızı öğrenebilirmiyim acaba..?

N_O_A

Üye
    Konu Sahibi
eşim kullanmıyor o sebeple satıyorum.

fotopower42

Üye
Üstat playstation 3+ nokia 5800 ile takas düşünürmüsünüz? 5800 2010 ağustos ayında aldım garantisi devam ediyor halen oyun konsoluda aynı şekilde garantili ve fazla bir oynama şansı olmadı.

erm9bu

Üye
KVK garantili siyah BB Tourch 9800 ile takas düşünürmüsün? Telefon 4 aylıktır ve tertemizdir.
Üste 800 vereyim.

Bursa içi elden yapabiliriz uyarsa.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Hayırlı satışlar,takaslar :)

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
hayırlı satışlar o zaman...resimleri de bi ara koyarsan satışın daha çabuk gerçekleşir...

Tknloji hastasi

Üye
selamlar .
isterseniz nokia N900 e takas yapabiliriz .benmkide yeni telefon.
MSN: [email protected]

murat0068

murat0068

Üye
nekadar mıs pekı

goodasyou

Üye
Meraba bende blackberry torch var onunla takas yapabilir misiniz acaba? Kocaelimdeyim eger kabul ederseniz bursaya gelebilirim!...

--------------- Ekleme ---------------

Meraba bend blackberry 9800 var urunu 20 mart gunu aldim yani herseyi tamamiyle orjinal tertemiz.2 yillik garantiSi var ve kabul ederseniz bursaya gelebilrim.

N_O_A

Üye
    Konu Sahibi
telefon satılmıştır.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
haydeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt