Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iphone 4 1013 hatasi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydoganfb
Üye
Konu Sahibi
iphone 4 1013 hatasi
arkadaslar iphone 4 var elimde versyon 4.3.3 yazilm atmaya calisiorm 1013 hatasi veriyor bazen 1014 veriyor ireb yapincada 3134mu olebi hata veriyor gozunuzu sevm bana yardm edin acil bir sekilde yardma ihtiyacm var
Samsunspor
Emekli Yönetici
C: windows/System32/drivers/etc yoluna girin (Başlat>Çalıştır>drivers yazın ve ENTER'leyin etc klasörüne girin) burada "hosts" adında bir dosya göreceksiniz. Dosyayı not defterinde açın ve apple geçen son altaki satırları silin.
C: windows/System32/drivers/etc yoluna girin (Başlat>Çalıştır>drivers yazın ve ENTER'leyin etc klasörüne girin) burada "hosts" adında bir dosya göreceksiniz. Dosyayı not defterinde açın ve apple geçen son altaki satırları silin.
ben bu sitede konu acinca nie sorularimin cevabini alamiyorum cok zor sorularmi soruyorum yada diger secenek adam akilli uzman kimse yokmu yada beni adamdan sayip cevap atma geregi duyulmiyor mu? ben bunu merak ettim insallah bu sorumun cevabi ilk secenektir...
Samsunspor
Emekli Yönetici
hata kodu muhtemeLen 3134 değiL 3194' tür . eğer öyLe ise yukarıda yazdığım mesajdaki yoLu takip edin en aLt satıra