İphone 3S mi yoksa Çin iphonemi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cormile

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3S mi yoksa Çin iphonemi ?
merhaba arkdaşlar ben 2. el bi tel alacam iphone bugün i fiyat aratıraması yaptım adam bana 2 tane tel gösterdi ama su çin iphonu cok öwdü diyor bende bu teli kullanıyorum adamları bire bir aynısı gibi yapmıslar falan o tel iphone4 e benziyordu insallah hangi telden bahsettiğimi anlamıştırsınız. siz olsaydınız iphone 3S mi yoksa omu lütfen dediklerimi anlayan bi cevap versin. şimdiden teşekkürler.

Oğuzhan

Üye
kesinlikle 3s almalısın çin malı berbat olur oyunlar iğrenç programlar az...

O telefoncu sana çin işini kakalamak için övmüş.
Çin işine kaç para istedi ?

bana desen ki çin iphone almak mı , uçurumdan atlamak mı , düşünmeden soru sormadan gider everestten atlarım .

mkyb

Üye
Ferrari ile Tofaş Şahin bir mi ?

cormile

Üye
    Konu Sahibi
O telefoncu sana çin işini kakalamak için övmüş.
Çin işine kaç para istedi ?
çin işine 400 lira dedi.
peki birşey daha sormak istiyorum 16gb iphone 3S i 650 600 dedi peki android bulabilirmiyim bu paraya iphone 3S i ezecek ?

çin işine 400 lira dedi.
peki birşey daha sormak istiyorum 16gb iphone 3S i 650 600 dedi peki android bulabilirmiyim bu paraya iphone 3S i ezecek ?

Neeee o ne yaaa vaybe adamlara bak ne para kazanıyorlar.

Bir tanıdığım bu çin işlerini bizzat gidip çinden getirip burada telefonculara veriyor telefonculara sattığı fiyat 80 ile 120 $ arası değişiyor.

WebStyle

Üye
Çin malı mı Allah korusun. 3GS'yi geçtim çin malı cihaz alacağıma İphone 2 bile almaya razı olurum.. Tabi ki 3GS tercih edilmeli..

SHS

Üye
uzak dur kardeş çin malından, mazallah elinde falan patlar

ofbjk

Üye
3S tabiki sakın adamın gazına gelme

furkey

Üye
çin işine 400 lira dedi.

ace veya üstüne biraz koyarak neo v alabilirsin. Ace ezemez ama neo v iyidir

çin işine 400 lira dedi.

Android falan filan bulaşma al temiz bir iphone 3gs sür keyfini.

3S' i ezecek bir android telefon bulabilirsin fakat uygulamaları daha fazla olan iphone 'u terchi et derim

15097

Üye
iphone 3s ne ya 3gs deil miydi o?

Dostum iPhonenin arkasinda Cydia ve Appstore olduktan sonra android falan bos hicbiri ezemez git 3GSyi al, fiyatta iyi sayilir. 550TLye pazarlik et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...