cd99 Üye dediklerini aynen yapıyorum olmuyor resimli anlatım koyabılırmısın acaba --------------- Ekleme --------------- benım yazılım 4.0.1 ondan olmuyor galiba
dediklerini aynen yapıyorum olmuyor resimli anlatım koyabılırmısın acaba --------------- Ekleme --------------- benım yazılım 4.0.1 ondan olmuyor galiba
carantinas Üye Konu Sahibi cydia daki ipod touch 4g icin daha once 3gs icin vardı ama niye kaldırmışlar belli değil.. umarım yeniden eklerler.
cydia daki ipod touch 4g icin daha once 3gs icin vardı ama niye kaldırmışlar belli değil.. umarım yeniden eklerler.
atakan2009 Üye cydıa dan yükledım ancak kamera acılmadı vede ayarlar/fotograflarda da yer almadı.Programı kaldırdım normale döndü kamera acaba neden bu konuda bılgısı olan varmı?
cydıa dan yükledım ancak kamera acılmadı vede ayarlar/fotograflarda da yer almadı.Programı kaldırdım normale döndü kamera acaba neden bu konuda bılgısı olan varmı?