İphone 3gs Yeni Kullanıcı Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serquat1

serquat1

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3gs Yeni Kullanıcı Yardım
Merhaba, yeni bir iphone 3gs 16 gb aldım bir kaç sorum olucak,

şu an 3.0 yüklü itunes bir kaç kez güncelliyimdedi ama sanırım uygulamları ücretsiz yüklemek için jailbreak yapmak lazım belki yeni sürünün jailbreaki yoktur diye yükelmedim size sormak istedim
bu güncellemeyi yapıyım mı ynei sürümü nasıl jailbreaklerim

birde kılıf almak istiyorum çizilmeyi önlemek için görünmez çizilmez kılıflardan alsam ne derece memnun olurum siz ne kullanıyorsunuz kılıf olarak

teşekkürler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
İyiki guncelleme yapmadın çünkü 3.1.3 olacak onunda j.b yok gölge da arat 3.1 2 diye indir pc 3.1.2 ile restore su an en sorunsuz j. B versiyonu budur kapak konusuna gelince emrecan diye bir üye var konu acmış görürsün kapak ondan alabilirsin kolay. Gelsin

serquat1

serquat1

Üye
    Konu Sahibi

dosyasını buldum peki bunu telefonuma nasıl yüklerim ? başta yedek nasıl alırım bir problem çıkarsa diye

poestt

Üye
kardes burdan gorunmez cızılmez kılıf sıparısı verebılırsın zaten sıteye gırdıgın anda cızılmez jelatın gıbı bıse var sen sıteye gır ne demek ıstedıgımı anlarsın suna emın ol kesınlıkle memnun kalcaksın bundan hayatta cızılmez ıphonun artık .. kolay gelsın

--------------- Ekleme ---------------

yedek almak sole ıtunesten solda iphonun vardır ısmını vermıssındır ustune gel sag tıkla backup var ona tıkla dırek yedekler . . artı olrak ındırdıgın programa cıft tıkla ıtunese gelır ordan ıphonun ıcındekı apps bolume gel ve sync bas yuklenır tabı ıphone jb lı ıse ..

serquat1

serquat1

Üye
    Konu Sahibi
bilgiler için teşekkürler telefon jbli değil 3,2 sorunsuz jb olsun diye yuklemek istiyorum şuan 3.0 var bu durumda yüklemem söz konusu değil sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt