IPhone 3GS vs Galaxy Mini 2

Sponsorlu Bağlantılar

rebher

rebher

Üye
    Konu Sahibi
IPhone 3GS vs Galaxy Mini 2
Başlıkta belirttiğim gibi bu iki telefon arasında kaldım Kamera önemli oyun önemli whatsapp falan kullanacağım jailbreak yapabilecek bilgiye sahibim hangisini önerirsiniz fanlık yapmadan

phasan

phasan

Üye
Oyun istıyosan iphone 3gs alma ben iphone kullanıcı olarak en az iphone 4 önerırım 3gs oyunda kasabılır

rebher

rebher

Üye
    Konu Sahibi
İzlediğim videolarda gayet akıcıydı MC3 falan kasmadan oynatıyormuş Mini 2 oynatamaz sanırım

iOSait

iOSait

Üye
General Mobile Discovery.

MaxipmaN

Üye
gmd en mantıklısı iphone4 fazla pahalı

rebher

rebher

Üye
    Konu Sahibi
O kadar bütçem yok maalesef

Puck

Puck

Üye
bir çok uygulamadan mahrum kalabilirsin 3gs ile ama olan uygulamalarda sıkıntısız olur , yani galaxy'yi seçmelisin

rebher

rebher

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreak yapabilirim

avast

avast

Üye
bende mini2 var root ovrclock ile most wanted cm3 falan gayet akici on kamera ypk eksik bu bence

rebher

rebher

Üye
    Konu Sahibi
3GS alacağım gibi

MrExpert

MrExpert

Üye
Mini2 de oyun oynayamazssın yukarda 3gs yerden yere vurulmuş ama şuan mc4 ü bile rahat oynayıp bitirenler var.

rebher

rebher

Üye
    Konu Sahibi
3GSde karar kıldım ne alırsam zaten mutlu olacağım Symbian Belleden bıktım :D ama kameraları Nokia 700 kadar iyi değil 3GS iyi gözüküyor

- - - Eklendi - - -

Dediğim gibi 3GS alacağım gibi gözüküyor Mini 2den daha fazla uygulama çalıştırabilir diye düşünüyorum başka telefon önerisi olan varmı GMD önermeyin o kadar bütçem yok maalesef

Takipçi Satın Al

Üst Alt