Telefon Tavsiyesi İphone 3GS vs. Galaxy Ace 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3GS vs. Galaxy Ace 2
Meraba arkadaşlar. Ben yeni telefon alıyım dedim ve marka takıntısı olan biri olarak apple ürünlerini çok seviyorum. Iphone 3GS düsünüyorum ama diğer tarafımda galaxy ace 2 diyor.
ace 2:adobe flash desteği, 5mp kamera, kamera flashı, 716 ram, görüntülü konuşma, 14 HSPA veri aktarmmm hızı..
3GS:3mp kamera, flash desteği yok, kamera flashı yok, 216 mb ram, ön kamera yok..

görüyosunuz ki arada büyük bir fark olmasına rağmen fiyatlar çok yakın. Bazen sağdan soldan Iphone alan arkadaşlar görüyorum çok övüyolar bu özelliklere rağmen. Ben size kısaca sormak istiyorum
1-internette dolaşmayı ve video izlemeyi
2-müthiş oyunları
3-hoş müzik deneyimini
hangi telefonda daha iyi bulurum. Lütfen yardım edin, az zamanım var ama kafam çok karısık :(

phasan

phasan

Üye
Flas playir pek takilma destek bitiyor yavas yavas

- - - Eklendi - - -

Oyunda iphone birakma muzikde bilemem

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler. Ciddi ciddi ıphone alıcam sanırım. Ama şey ben telefonu aldığım gibi kullanırım yani jellbreak mı ne yapamam sorun olur mu çok ?

Apache11

Apache11

Üye
Eğer iphone yi ilk günki gibi tertemiz kullanmak istiyorsan jb le uğraşma derim müzik çalarını ben beğeniyorum ki kendi mp3 çalarımdan vazgeçtim..oyun konusunda da sorun yaşamazsın appstore nin niğmetleri bu konuda ihtiyacı karşılıyor fotoğraf ta evet zayıf kalıyor ama emin ol ki pek fazla kullanmıyorsun bile internete bağlanması gayet başarılı velasılkelam iphone3gs im var ve ben çooooooookkkkk memnunum telefonumdan I Love You my phone so sory
I Love You My İphone 3GS
:) :) :) ;)

azrock

azrock

Üye
Son çıkan oyunlar (hani ultra grafik isteyenler) 3GS'de çalışmaz. Artık donanımı eski ve yetersiz olduğundan sıkıntı yapabilir.

Bence en a 4 alınmalı. Arada çok fark var ama büyük fiyat farkı yok. En azından 1 yıl daha güncel ve destek alan bir cihaz olur.

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi
azrock evet bende öyle düsünmüştüm. Peki 4'ün 8 GB fiyatı kaç acaba ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Ace2 yi tercih etme bence iPhone a temiz bi jb yaparız tadından yenmez bencede ip4 al aralarında uçurum fiyat farkı olmaz

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
2 senedir iphone 3gs kullanıyorum internette süper ama müzik mp3 de falan berbat

zaza

zaza

Üye
3gs sadece hız ve kamera konusunda biraz geride ancak çok iyi bir işlemcisi yani ios var stabil çalışıyor çok az ram yiyor ve üst düzey android cihazların çalıştıramadığı 3 boyutlu hd oyunları bile rahatça açıyor. İnternette hızlı dolaşmak için bence bütçeni biraz aş ve iPhone 4 al...

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar. Matematik sınavından iyi not alabilirsem 4 alırlar artık :) Ama bana JB denen şeyi yapmamda yardım edicek sabırlı bi arkadaş lazım

• Beğen
Tepkiler: zaza
zaza

zaza

Üye
teşekkürler arkadaşlar. Matematik sınavından iyi not alabilirsem 4 alırlar artık :) Ama bana JB denen şeyi yapmamda yardım edicek sabırlı bi arkadaş lazım
Sorun değil sürüm desteklediği sürece çok basit bir işlem :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Sana yardım edeceğimi söylemiştim dostum

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi
tamam ama ben özel mesaj nasıl silincek bilmiyorum. Ben sana telefon numaramı veririm bi ara tmm mı ?

azrock

azrock

Üye
tamam ama ben özel mesaj nasıl silincek bilmiyorum. Ben sana telefon numaramı veririm bi ara tmm mı ?

Bunun için farklı siteler de bir ton konu var. Yapılamayacak bir şey yok. Biz de o konuları bilerek doğmadık. ;)

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi

Bunun için farklı siteler de bir ton konu var. Yapılamayacak bir şey yok. Biz de o konuları bilerek doğmadık. ;)

ya olsun bana çince konuşuyor sanki onlar anlamıyorm. Bu arada ben app store'dan birşey indirmek istesem ıtunes denen şey lazım mı ?

azrock

azrock

Üye
ya olsun bana çince konuşuyor sanki onlar anlamıyorm. Bu arada ben app store'dan birşey indirmek istesem ıtunes denen şey lazım mı ?

Ben de diyorum ki zaten biz de o terimleri doğuştan bilmiyorduk. İki ğç şey var ne olduğunu öğren gerisi kolay.

Uygulamaları telefondan indirirsin, ama bilgisayara aktarırken iTunes şart. Ayrıca iTunes'dan da oyun indirebiliyorsun.

iTunes, PC'den iPhone'a dosya atmaya yarayan program. Onsuz yapamazsın.

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi

Ben de diyorum ki zaten biz de o terimleri doğuştan bilmiyorduk. İki ğç şey var ne olduğunu öğren gerisi kolay.

Uygulamaları telefondan indirirsin, ama bilgisayara aktarırken iTunes şart. Ayrıca iTunes'dan da oyun indirebiliyorsun.

iTunes, PC'den iPhone'a dosya atmaya yarayan program. Onsuz yapamazsın.

tamam

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
siz tlf.u alin gerisi kolay yardim ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt