iPHONE 3GS Sürüm Yükleme Sıkıntısı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Theodeore

Üye
    Konu Sahibi
iPHONE 3GS Sürüm Yükleme Sıkıntısı...
Selamun aleyküm arkadaşlar forumda yeniyim ve inşallah uzun sürede kalıcığım :) Benim bi sorum var sabahtan beri işin içinden çkamadım bi yardımcı olabilirmisiniz. Bende İphone3gs var Sürüm 4.2.1 fİRMWARE 05.15.04 ŞİMDİK arkadaşlar ben bu sürümle ne instagram yükleyebiliyorum ne facebook twitter uygulaması yükleyebiliyorum applestoreden indirmeye kaktığımda sürüm düşük oldpundan sürüm hatası veriyor indirmekte olduğunuz uygulama ios 4 veya 4.3 veya 5 diyo hiç bir yerde ios 4.2.1 uygulama göremedim (update yap olur demeyin denedim olmuyor) bu sorun jailbreak falan ile oluyormuş bunu ben nasıl yapıcam yeni aldım telefonu ve öğrenmeye çalışıyorum okuyanlar bilenler bi cevap atarsa sevinirim.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ayarlar > genel > yazılım güncelleme ye girin orda enson güncellemeyi yapabilirsiniz

Theodeore

Üye
    Konu Sahibi
Yorumun için teşekkür ederim ama benim telefonumun genel>ayalar>Yazılım güncelleme bölümü yok.

burakicyar

Üye
O telefon 3GS değil 3G, çünki 3GS halen güncellemeleri alan bir cihaz. Fakat Apple 3G den desteği kestiği için son sürüm 4.2.1 dir ve bu sürüm cihazı yavaşlatır. whited00r 5.2.1 denemeni öneririm. Bu arada cihazınız yurtiçi mi yurtdışı mı ?

Theodeore

Üye
    Konu Sahibi
O telefon 3GS değil 3G, çünki 3GS halen güncellemeleri alan bir cihaz. Fakat Apple 3G den desteği kestiği için son sürüm 4.2.1 dir ve bu sürüm cihazı yavaşlatır. whited00r 5.2.1 denemeni öneririm. Bu arada cihazınız yurtiçi mi yurtdışı mı ?
Yurt İçi

Theodeore

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim teşekkür ederim yorumun için fakat bu yüklemeyi nasıl yapıcam bi link ve kurulum hakkında bilgi verirmisin ?

burakicyar

Üye
kardeşim teşekkür ederim yorumun için fakat bu yüklemeyi nasıl yapıcam bi link ve kurulum hakkında bilgi verirmisin ?

Link paylaşımı yasak mı bilmiyorum ama buyur:

- - - Eklendi - - -

Ve şunu eklemekte fayda var; cihazının yurtiçi veya yurtdışı olduğunu biliyorsan ona göre versiyon indirmelisin. Eğer yurtiçi ise Normal olanı yurtdışı ise Unlock olanı indirmelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt