pRime.
Üye
Bunu duymam iyi oldu.ForeverAlone Adlı üye bana ModernCombat 3,Gta 3,Fifa 2012 Sıfır kasmadan çalıştırıyor dedi çünkü.
+Emre tartışmaya gerek yok.
hacı bu bilgisayardaki gibi değil
Tartışma açmadım zaten altına neden fikrimin değiştiğinide yazdım sorun yok yani ve o ForeverAlone ' un dedikleri doğru ama ayarlardan kaliteyi falan düşürmen gerekiyor .
hacı bu bilgisayardaki gibi değilAma şöyle giderilebiliyormuş ses dosyaları silince gidiyormuş kasma ama androidde öyle ios için bilmiyorum tam.
Androidde öyle zaten.Ama ios olayını tam bilmiyorum.
Sessiz ne tadı var ki ? Ama ben öyle dedi diye hatırlıyorum .
ios'taki oyunlarda kaliteyi düşürme gibi bir ayar yok. onun için forever alone denilen kişi iyi bir sallamış. onu belki androidde yaparsın o da özel programlarla.
ios'taki oyunlarda kaliteyi düşürme gibi bir ayar yok. onun için forever alone denilen kişi iyi bir sallamış. onu belki androidde yaparsın o da özel programlarla.
Geçen bana FOrever dediki,MC3,GTA3 fifa 12 0 kasma dedi ondan dedi
iOS kullandığın için dediklerin doğru gibi geliyor ama Forever'ın sallama amacı neydi anlayamadım .
mesela gta 3 te oyunun kendi içinde var grafik kalitesini artırıp azaltma(androidde)
Geçen bana FOrever dediki,MC3,GTA3 fifa 12 0 kasma dedi ondan dedi
Sende hepsini denemişsin
ios'ta bakmadım ayarlar kısmına oyunu sildim çok yer kapladığı için ama büyük ihtimal düşünülmüştür o da. ozaman tabiki kasmaz.
----------Eklendi @ 17:15:31 ---------- Yazıldı @ 17:14:50 ----------
fifa 12 kasmıyor da diğerlerini iyi sallmış.
Sende hepsini denemişsin
Eyvallah sağol.Konuda berbat bi yere taşındı varya
fifa 12'yle modern combatı denemedim de youtube'dan izledim fifa 12 kasmıyor ancak modern combat bariz kasıyor akıcı değil yani.
Eyvallah sağol.Konuda berbat bi yere taşındı varya
fifa 12'yle modern combatı denemedim de youtube'dan izledim fifa 12 kasmıyor ancak modern combat bariz kasıyor akıcı değil yani.
Ya azıcık mantıklı olun603 her konuda ezer geçer.nden mi ışte cevabı:1.si iphone 2009'da çıkmış bir telefon ve ios5'ten sonra güncelleme gelmeyecek.2.si nokia 603 çok yeni ve carla güncellemesini de alacak.3.sü 603te 1ghz işlemci varken 3gs'te 600mhz.600 mhz oldukça geri.4.sü 3gs te 256mb ram varken 603te 512mb.5.si 3gs in kamerası sadece 3mp çekebiliyor.603te ise 5mp 720p hd video kaydedebilen bir kamera var.603te nfc var.2gb dahili hafıza var.oyun yönünden biraz eksik symbian.lütfen bana söyleyin.3gs in uygulama dışında tek bir artısı varmı.adamlar yapıştırmış sizi peşine yerde süründürüyorlar.iphone4s alanlara acıyorum.
kastığı cihaz 3gs mi 603 mü yorumları tam takip edemedim
----------Eklendi @ 23:31:27 ---------- Yazıldı @ 23:30:55 ----------
her alanda ezemez ama üstün olduğu noktalar var iki telefonun da
----------Eklendi @ 23:31:52 ---------- Yazıldı @ 23:31:27 ----------
ha bir de nfc var diyoruz da daha ülkemizde adam gibi kullanılamayan bir özellik
Serdar 3GS'den bahsediyor Süleyman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?