İphone 3gs İnternet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
myhero14

myhero14

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3gs İnternet
Arkadaşlar iphone umda hücresel veriyi açtığım anda TL gidiyor nedenini anlamadım normal eski telefonumda interneti açtığımda TL gitmiyordu iphone da başıma geldi bu. Bildirimlerde Telefon Mesajlar Takvim Anımsatıcılar ve Viber var onlar açık sadece. Konum servisi kapalı ama yinede TL gidiyor otomatik anlayamadım yardım ederseniz çok sevinirim her gün her gün para gitmesinden çok sıkıldım

Epple

Epple

Üye
Hucresel veri ne demek biliyosun degil mi?

Epple

Epple

Üye
Hucresel sebeyi acman demek, gsm operatorun uzerinden internete girmen demek. Surekli kapali tutar ve acmazsan kontorun de gitmez. Kablosuz aga baglanmak icin Ayarlar > wi-fi ac ve ordan baglan

Symbianize

Symbianize

Üye
birincisi bildirim merkezi ndeki hava durumu ve borsa gibi seyler surekli internet harcar tabi viberde online oluncada boyle oluyor paketin yoksa acma hucresel veriyi

Epple

Epple

Üye
Haa onu soruyomussun pardon yanlis anlamisim. Arkadasin dedigi gibi illaki biyer bulur borsa morsa harcar yani

myhero14

myhero14

Üye
    Konu Sahibi
birincisi bildirim merkezi ndeki hava durumu ve borsa gibi seyler surekli internet harcar tabi viberde online oluncada boyle oluyor paketin yoksa acma hucresel veriyi
Viber kapaliykende gidiyo anlamadim hatta butun bildirimleri kapatip denedim yine gitti.

- - - Eklendi - - -

Haa onu soruyomussun pardon yanlis anlamisim. Arkadasin dedigi gibi illaki biyer bulur borsa morsa harcar yani

Hucresel veriyi biliyorum diyorum ki iphone dan baska telefon yapmadi bunu lg gt540 vardi onda acinca hicbir sey olmuyodu. İphone u aldigimdan beri bu sikinti var ama cozemedim bi turlu hersey kapaliykende kullaniyo interneti genellikle 7-8 kb harcadi diye rapor geliyo

Epple

Epple

Üye
Acmayiver sorun bitsin? Acik kalmasi bi yarar sagliyo mu sana?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt