iphone 3gs hakkında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kokolo78

kokolo78

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs hakkında bilgi
ewt arkadaslar iphone 3gs alacagım ıkıncı el ama merak ettiklerim var iphone 3gs hız bakımından iyi mi oyun rahat oynayabilirmiyim internette rahat gezebilirmiyim kullananlar yardımcı olurmu telefonun olumlu olumsuz yonlerını yazabılırlerse çok sevinirim

Symbianize

Symbianize

Üye
Cok iyi degil ama 4 alsan daha rahat edersin :)

mikado01

mikado01

Üye
çok iyi bence 3 gün oldu alali çok memnunum...

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye

hackedbygobel

Üye
beyler ben de alacağım ama ikinci el mi alayım, yoksa sıfır mı alayım iphone 3gs'i bi bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca bu telefon fiyatdasları olan androidlerin yerini tutabilir mı?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
beyler ben de alacağım ama ikinci el mi alayım, yoksa sıfır mı alayım iphone 3gs'i bi bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca bu telefon fiyatdasları olan androidlerin yerini tutabilir mı?

temiz ikinci el daha iyi olur bence . Güvenilir bulmak lazım tabi bu da zor.
O fiyattaki Androidlerde HD desteği var ama iPhone 3GS'te yok. Ama oyun sıkıntın olmaz.

hackedbygobel

Üye
Sıfır al diyorsun yani abi, tamam teşekkürler. Peki eskidi, devri geçti falan diyorlar, o çok sıkıntı olur mu? HD'yi geçtim. Ram, işlemci hızı yetersizliği yaşar mıyım? Şu an alsam kullanmaya başlasam keşke iphone yerine güçlü, bu fiyatta bi android alsaydım der miyim? :)

- - - Eklendi - - -

temiz ikinci el daha iyi olur bence . Güvenilir bulmak lazım tabi bu da zor.
O fiyattaki Androidlerde HD desteği var ama iPhone 3GS'te yok. Ama oyun sıkıntın olmaz.

Sıfır al diyorsun yani abi, tamam teşekkürler. Peki eskidi, devri geçti falan diyorlar, o çok sıkıntı olur mu? HD'yi geçtim. Ram, işlemci hızı yetersizliği yaşar mıyım? Şu an alsam kullanmaya başlasam keşke iphone yerine güçlü, bu fiyatta bi android alsaydım der miyim? :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

- - - Eklendi - - -

nasıl kullanmak istediğine bağlı.
O fiyata Galaxy S alırsan Custom ROMlarla telefondan maximum verim alabilirsin. iPhone4 alınır ama 3GS için artık geçti, bence tabii.

hackedbygobel

Üye

nasıl kullanmak istediğine bağlı.
O fiyata Galaxy S alırsan Custom ROMlarla telefondan maximum verim alabilirsin. iPhone4 alınır ama 3GS için artık geçti, bence tabii.

3GS performansının artması için yapılabilecek bir şeyler var mı peki, bir de internette biraz dolandım. Teorik olarak iPhone serisi telefonlar geride kalsa bile kullanım da kat kat öne geçiyor diyorlar, gerek sistemin yükünün az olması, gerek programların yükünün az olması vs. diye bi abi açıklamıştı ama. Doğru mudur?

iPhone 4 ve 4s alabilecek durumda olduğumu sanmıyorum. :)

Aslına bakarsan ben iPhone 'u kafama koydum, iOS'lu bi telefon alacağım dedim. Ama pişmanda olmak istemiyorum. O yüzden soruyorum. Teşekkürler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt