Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İphone 3Gs Almalımıyım?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^
Üye
Konu Sahibi
İphone 3Gs Almalımıyım?
1 Ay önce c6-01 aldım ancak bir arkadaşımda iphone 3Gs var 2 yıl garantisi varmış,kutusu falanda varmış,ekranda çizik yokmuş bir yıl önce 1.600TL'ya almış sizce takas etmelimiyim ne dersiniz?
iphone 5 le c6 01 ri takas edelim diyen bir enayı varsa beklesin 5 le takas etsin ozman
^BaRoN^
Üye
Konu Sahibi
Niye çok mu garip ediyimmi yani siz onu söyleyin nasıl bir telefon en son çıkan oyunları falan çalılştırırmı asphalt6,nfs shift2,9mm,silent ops,nba elite 11 vs... çalıştırırmı?
Niye çok mu garip ediyimmi yani siz onu söyleyin nasıl bir telefon en son çıkan oyunları falan çalılştırırmı asphalt6,nfs shift2,9mm,silent ops,nba elite 11 vs... çalıştırırmı?
açıyor diye biliyorum. Ben gangstar miami oynamistim.
^BaRoN^
Üye
Konu Sahibi
Bilmiyorum c6-01 beni o kadar tatmin etmedi zaten iphone 3gs ile özellikleri kafa kafaya,zaten üsteüne para vermeyeceğim para bile alma ihtimalim var ama dusuk bir ihtimal alıyımmı yani c6-01'de eski bir telefon kız telefona hiçbir şey yüklememiş zaten sadece sms müzik dahi yok 2-3 güne kalmaz telefonu incelemek için ödünç alacağım ne dersiniz?Garantiside var bu devirde garantili 3gs bulmakta zor...
Amaru Shady
Üye
nokia da iphone da yeni telefonlar çıkartacak ve 2 telefonda ucuzlayacak. Sanırım iphone 3GS almak daha mantıklı
^BaRoN^
Üye
Konu Sahibi
Bende öyle düşünüyorum tamam o zaman
futbol123
Üye
kacırma direk takas yap
^BaRoN^
Üye
Konu Sahibi
Herhalde yapıcam bir bakayımda tel sağlammı ona göre