IPHONE 3GS 32GB-Siyah-pasaport kayitli-unlocked-temiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bremedi

Üye
    Konu Sahibi
IPHONE 3GS 32GB-Siyah-pasaport kayitli-unlocked-temiz
merhaba arkadaslar, yaklasik 1 senedir kullandigim telefonumu satiyorum,cihazi yurtdisindan aldim, pasaport kaydi yapilmistir, sim kilidi kirilmistir, bütün sim kartlarla calisiyor, 3GS versiyonu, 32GB, siyah renkte, ekraninda koruma plastigi yapistirdim, yani hic bir cizik yok, ilk günki gibi, arka tarafta hic bir cizik yok sadece 2 ufak cizik sarj aletininin girisinde, ciddi ilgilenen arkadaslara fotolarini gönderebilirim.teknik olarak hic bir sorunu yok, Iphone 4 aldigim icin satiyorum.kargo ücretini ben ödeyecegim, telefonla birlikte sarj aleti ve kilif göndericem, kutusu maalesef yok.fiyat 1000 lira.

i_take_inn

Üye
Hocam özel mesaj yazamadım, numaranızı yazarsanız arayacağım..

bılall

Üye
iponeler modem olarak kullanılabiliyormu

bremedi

Üye
    Konu Sahibi
kullanilamiyo diye biliyorum.

sahinkurtt

Üye
arkadaşım satmadıysan telefonu bende ilgileniyorum ama istediğin fiyat çok yüksek yeni modeli çıktı üstelk fiyatta esnemeyi düşünürsen cevap bekliyorum

kuzeyinoglu

Üye
iphone modem olarak kullanılabılır.hemde cok basıt kullanımı.tek yapmanız gereken iphone/ayarlar/genel/ağ/internet paylaşımını açık konuma getirmek.satılık iphone 3gs 32gb var.4 aylık cihaz.

anilarfb

anilarfb

Üye
bende iphone 3gs 16-32 gb temiz arıyorum elinde olan arkadaşlar özel msj atarlarsa sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt