İphone 3gs 32gb ile yapabileceklerim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dodhie

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3gs 32gb ile yapabileceklerim ?
Arkadaşlar bende iphone 3gs 32gb var telefonu turkcellden aldığım için garantilidir garantisini bozamam 2 yıl yani jb yapamıorm garantisi bozulucak diye ben bu telefonla neler yapabilirm diye sorucam mesela film fln indirebilirmiyim aslında bu soru şöyle airvideo diye bir program var server üzerinden pcne baglanıp film izleyebiliyoruz peki bu filmleri telefona kaydedebilirmiyiz yani bu tarz yararlı bilgiler verirmisiniz neler yapabileceğime dair çünkü sıkılmaya başladım iphoneden bide arayüzünü değiştirebilirmiyiz tema fln _? :S

atakax

atakax

Üye
bilgisayarla yapabileceğin herseyi yaparsın jailbreakli olduğu sürece jailbreak garantiyi bozmaz bozar ama restore yaptığın anda tekrar garanti kapsamına girer film izlemek için 32 gb 3gs kullanıyorsan yazık ediyorsun alete ama illede ben birtek film izlemek için bilgisayar gibi alet aldım diyorsan evet izleyebilirsin

--------------- Ekleme ---------------

jailbreaksiz tema yükleyemezsin ama

156asd156

Üye
jb yapıp restore edersen cihaz garanti kapsamı dısına cıkmaz
ayrıca bir iphone la film izleme :D git oyun yukle inanılmaz programların keyfini cıkar hava felan at ama iphone la film izlemek gibi basit bir islemi yapma :D

dodhie

Üye
    Konu Sahibi
ya 32 gb dolmuyorki bitürlü :D jb yaptıktan sonra alet diyelim bozuldu açılmıyor ozaman bozulur ama garantisi riskli _? önerdiğiniz programlar varmı yada oyunlar gerçi bıktım oyun oynamaktan :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt