Iphone 3G Uygulamaları Buyrun:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakicyar

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 3G Uygulamaları Buyrun:
Forumda gördüğüm gibi birden fazla arkadaş iPhone 3G uygulama sıkıntısı çekmekte. Benim elimde bulunan uygulamarı vs oyunları upload ederek sizi bu sıkıntıdan kurtarmak istedim arkadaşlar. Bir teşekkürü çok görmeyin Ve lafı fazla uzatmadan paylaşıma geçeyim:

IOS 3.1.3 Sosyal Ağ Uygulamaları(
WhatsApp mevcuttur) :

Windows Live Messenger'ı unutmuşum, Buyrun :

Ios 3.1.3 Uygulamalar :

NOT: Oyunların boyutu büyük olduğu için daha sonra paylaşılacaktır. Paylaşım yapıldığında buradan mevcut uygulamarı indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: zoroix5959 ve Oğuzhan

fatih_51

Üye
Teşekkürler benimde 4-5 GB'lık bi arsivim var isteyen olursa upload yapabilirim.

zoroix5959

Üye
Forumda gördüğüm gibi birden fazla arkadaş iPhone 3G uygulama sıkıntısı çekmekte. Benim elimde bulunan uygulamarı vs oyunları upload ederek sizi bu sıkıntıdan kurtarmak istedim arkadaşlar. Bir teşekkürü çok görmeyin Ve lafı fazla uzatmadan paylaşıma geçeyim:

IOS 3.1.3 Sosyal Ağ Uygulamaları(
WhatsApp mevcuttur) :

Windows Live Messenger'ı unutmuşum, Buyrun :

Ios 3.1.3 Uygulamalar :

NOT: Oyunların boyutu büyük olduğu için daha sonra paylaşılacaktır. Paylaşım yapıldığında buradan mevcut uygulamarı indirebilirsiniz.

burak ellerine sağlık kardeşim iphone 3g'ler senle şenlenicek.. ; ))

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler benimde 4-5 GB'lık bi arsivim var isteyen olursa upload yapabilirim.

fatih kardeş arşivi paylaşabilirsen en azından beni ve forumda iphone 3g kullanıpta program oyun bulamayanları bi nebze olsun sevindirmiş olursun die düşünüyorum.. ;)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:tşk:

circassian89

Üye
linkleri yenileyebilir misiniz?

KayraBey

KayraBey

Üye
Linkler yenilenene kadar konu :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt