İphone 3g the sim card inserted sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İphone 3g the sim card inserted sorunu
Arkadaşlar Ben Iphonumu 1 yıl önce yurtdışından aldım .Eskiden Sürümü İyiydi bi ara update ediyim derken elektirikler gitti ve iphone dondu telefoncuya götürdüm yaptı. ama bazı şeylerde software 4.0.1 upload diyor appstore dan indirmek istediğim zaman ve bazen bazı yerler çook yavaş açılıyordu bende itunes ten upload ettim 3.1.2 yi 4.0.1 e yükselttim her şey yolunda gitti ama telefon açılınca itunes + Usb kablo görüntüsünde takılıp kaldı.Tuş Kilidini Açınca Emecellyg call gibi bişeyler yazıyor.simimi taktım çıkardım hatta başka simler taktım yine olmadı ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Keşke Update Etmeseydim

atakax

Üye
cihazı usb den çıkar tekrar tak itunes tanısın cihazı ordan söyler zaten sana ne yapacağını tabi türkiyeyse

atakax

Üye
sizinki ondan değil birdaha okudum yurt dısı cihazmıs ondan kaynaklanıyor orjinal sim kartı lazım cihazı jailbreak ve unlock yapmanız lazım yoksa kullanamazsınız yurt dısı cihazlar güncellenmez jailbreak cıkmadan ama cıksa bile güncellememeyi tercih ederdim 4.0.1 için jailbreak işlemi orjinal sim kartınızı takıyorsunuz ve jailbreak.me adresine giriyorsunuz wifi ile oradan jailbreak işlemi tamamlanıyor bu işlemi yaptıktan sonra unlock yapabilirsiniz ve cihazınızı kendi sim kartınızla kullanabilirsiniz

Konu Sahibi
orjinal sim kartı lazım cihazı jailbreak ve unlock yapmanız lazım
Burayı Anlamadım ? Nasıl Yapcam Link varsa verirmisin lütfen

--------------- Ekleme ---------------

Yardım Eden Yok Muuuuuuuu

Konu Sahibi
Orjinal Derken Ben Vodafone Kullanıyorum Başka Sim verilmedi verildiysede Abimdedir.

Abim Bana Çook Kötü Kızdı Öldürcek Beni ):

atakax

Üye
Orjinal Derken Ben Vodafone Kullanıyorum Başka Sim verilmedi verildiysede Abimdedir.

Abim Bana Çook Kötü Kızdı Öldürcek Beni ):

yurt dısından alındıysa alınan operatörün sim kartı lazım malesef yoksa diğer işlemler baya karısık sen yapma telefoncuya götür 50 60 tl gibi bir fiyatı var

mctn

Üye
Kardeşim aynı sorun benim başıma 3 hafta önce geldi bende abd dengeldim yenice aynı durum banada geldi yapman gereken tek bir çözüm yolu var bir tane at&t kartı bulacaksın daha sonra telefona takıcaksınn itunnes programını açıcaksın ordan sonra restore ediceksin tek yolu bu.

birde şunu söyliyeyim ben amerikaya work and travel programı ile gittim ve her şehirde bir sürü work and travel şirketi vardır o şirketlerin hepsi giden ögrencilere ücretsiz at&t kart veriyorlar o kartlarla aktivasyon yapabilyorsun ben onunla yaptım rica etsen verirler hiçç hatta para vermene gerek bile yok yani

cmlkrc

Üye
Dogubankta 40tl kardes

Universal sim kart takman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...