İphone 3g s'mi Samsung Galaxy Ace'mi

Konu Sahibi
İphone 3g s'mi Samsung Galaxy Ace'mi
başlıktada belirttigim gibi hangisi daha iyi -ben daha cok müzik oyun internet icin kullanmak istiyorum sizce hangisi iphone daha iyi gorunuyor ama onunda flashı yok arada 5 megapixel -3 megapixel kamera farkıda var bu fark cok mu sizce yok sa aynımı
bu ikisinden birini yarın almayı düşünüyorumda ...öneriniz?

ZaZuM

Üye
iphone de nasil flash olmaz kamerasi 3 olabilir ama diger yonleriyle samsungdan iyidir

Konu Sahibi
flash demekte kastım flash player degil kamera flaşı diyorum yok galiba

O-Xan

Üye
İki telefon da ayrı kulvarda yer alıyor. Seçim zor olur fakat özelliklerini iyi araştır. İphone daha popüler.

galaxy ace alma ben şimdi satmaya çalışıyorum kardeşim 1 ay oldu alalı

arsima89

Üye
ikisinide alma htc desire al daha iyi en azıdan android telefonların içinde eski bir telefon olmasına nazaran donanım olarak gayet istekleri karşılıyor ben htc desire kullanıyorum ve son derece memnunum... ikinci elini pazarlıkla 400 500 arası alırsın

S.c.k.N

Üye
Konu yanlış yerdedir. Burası tavsiye alma bölümü değil ilan bölümüdür.

Turkuaz0

Üye
galaxy ace alma ben şimdi satmaya çalışıyorum kardeşim 1 ay oldu alalı

Aynen ace Alma Kardeşim Benim de Öyle bi nietim vardı allahtan vazgeçmeme sebeb olanlar oldu lg optimus blackk gerisi hikaye kardeşim.

iPhone 3GS var bende.Sıkıntı sıfır telefon 1.5 Ghz gibi çalışıyor her şey akıcı tarayıcıda dolu özellik var 3 megapixele göre baya kaliteli çekiyor.Oyun desen bolca oyun havuzu var.

Mobilator

Emekli Yönetici
kameranın çok önemi yoksa iphone. arkadaşta var, bende galaxy s var. bendeki her oyun ondada var. tabi onu alırsan jb derdi felan olcak. ama androidde garanti kapsamından çıkarmadan oyunları bedavaya oynarsın. (paralı oyunları bile). iyi düşün...

Konu Sahibi
iphonede flaş yok galiba demi?
zaten samsung sıfır iphone de 2. el ama fiyat ayni

61semih

Üye
3gs acık ara daha ıyı

Konu Sahibi
soruma hala cevap alamadım
iphone de kamera flası varmı

Konu Sahibi
hmm samsung galaxy ace almayi düşünüyom o daha agir basıyor sanki

aceden uzak dur kardeşim güzel görünüyor ama nefret ettirir kendinden alan arkadaşlarımdan daha memnun olan çıkmadı bence biraz eski olmasına rağmen 3gs al