iphone 3G şifre yanlıs girilince 6milyon dk kendini kitledi

Sponsorlu Bağlantılar

nserhantr

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3G şifre yanlıs girilince 6milyon dk kendini kitledi
arkadaşlar iphne 3g kullanıcısıyım telefona şifre koymustum arkadasım eline almıs yanlıs deneye deneye ilk basta 1dk sonra 5dk derken simdi 6milyon dk bekleyin diyor tekrar denemek icin

telefonun icinde cok önemli resimlerim mesajlarım bilgilerim var bunları nasıl kurtarabilirim şifreyi ben biliyorum nasıl tekrar sordurabiliriz lütfen yardım

emreilhans

emreilhans

Üye
itunes sürekli backup alıyor zaten restore yap

nserhantr

Üye
    Konu Sahibi
ithunes a baglamayalı 1 yıl olmustur telefonu 1yıllık verilerimi kaybedermiyim ? birde tel jailbreaklı

emreilhans

emreilhans

Üye
ouw yeah !
çok kötü bir durum.
sen yinede bağla o alır backup aldıktan sonra tkrr jb yap kullan.
yeniden başlamak bazen iyidir

_Faruk

Üye
teli bilge bağla itunes alır backup garanti merak etme
sonra restore

nserhantr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu bilgisayara baglayınca ekranda su yazı cıkıyor

nasıl restore edicem :S lütfen yardım icinde cok önemli verilerim var 6milyon dk beklememi söylüyor telefon ya cıldırmamak elde degil :(

----------Eklendi @ 20:59:01 ---------- Yazıldı @ 19:56:44 ----------

restore ettim backup felan almadı keske sözünüze uyup restor etmeseydim hersey gitti off

Dampierre

Dampierre

Üye
Telefonun reset tuşu yok mu, iphone nasıl resetlenir bilmiyorum ama arkadaşımın vardı, takılınca resetlemişti.

SilentOne

SilentOne

Üye
geçmiş olsun bro :D

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Yukarıda ki hata da şu yazıyor : iTunes "mstosun adlı" Iphone telefonunuz ile bağlantı kuramıyor diyor. Çünkü şifre ile kilitlenmiş. Onun için iTunes ile kullanmadan önce mevcut Iphone şifrenizi girin diyor. Onun için telefona dokumayıpta bir servise götürseydiniz, yetkili kişiler bunu yapabilirlerdi.

Üst Alt