iPhone 3G Şarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

dexix

dexix

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3G Şarj Sorunu
Arkadaşlar ilk konum ve ilk sorunum. Dün akşam iPhone'umu şarja taktım ancak şarjdayken batarya dolmuyor ve sürekli azalıyor. Nasıl bir sorundur bu anlamadım. Şarj olması gerekirken şarjı bitiyor. Sizce sorun ne olabilir. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
enteresan nasil olur.... ilk once sorunun nerden kaynaklandigini bul pc sarj etmeyi dene baska bir sarj cihazindan dene umarim iphone dan kaynakli degildir

dexix

dexix

Üye
    Konu Sahibi
enteresan nasil olur.... ilk once sorunun nerden kaynaklandigini bul pc sarj etmeyi dene baska bir sarj cihazindan dene umarim iphone dan kaynakli degildir

Google'da biraz araştırdım aynı sorunla karşılaşan pek çok kişi var. Telefon kapalı halde denedim ve şarj oldu. Şuan Restoe yapıyorum. Pek çok arkadaş bunu tavsiye etmiş. Kapalı durumda şarj edince düzeldi fakat Restore yapıp işi garantiye alayım en iyisi.

deastan

deastan

Üye
O sorun bendede aynı oluyordu bazen bır gun bazende 1 saat gıdıyordu ama sorun sundan kaynaklanıyordu sarzda fazla kaldıgındandır 2 saatten fazla kaldıgında batarya cabuk bıtırıyor

In_Mystery53

In_Mystery53

Üye
Kardeşim şatj aletim yan sanai ise doldurmaz orjinal olması lazım

atakax

atakax

Üye
aynı sorun benim ipod touch ımdada vardı şarj adaptorunde sorun var bir sarj aleti yada adaptor lazım bilgisayarından sarj olması lazım

mebilgin

Üye
Benim de iPhone' mun şarjının çabuk bitmesinden yana şikayetim vardı.
iPower 1000 diye bir ürün buldum. Apple onaylıymış. Epeydir bu aksesuarı kullanıyorum ve çok memnunum.

lost_des

lost_des

Üye
nasıl bi ürün o arkadaşım? merak ettim. ve fiyatı nedir?

mebilgin

Üye
bizimsanal com dan aldım. Hatta şu ara kampanya var. %30 indirimli. 49,9$ yerine 34$+Kdv den alabiliyorsun. Ben çok memnunum.

immunolog

Üye
satislardan da memnun degilsin heralde boyle reklam yapiyorsun...

batu.1907

Üye
herkese meraba bende iphone 3gs kullanıcıyım telefonumu şarj aletine takıyorum elektrik kesiliyor ışık kapanıyor 1 saat falan şarjda duruyor hiç haraket yok eskide degil tam 1 yıl oldu nedeni ne olabilir bilen biri yanıtlarsa şimdiden teşekkürler .

hems

Üye
hauaehaueaheauehaeuaehauea

----------Eklendi @ 13:12:42 ---------- Yazıldı @ 13:11:46 ----------

bu ıphone lerin şarjı neden az gidiyor:vur

zıpcık

Üye
KESİN ÇÖZÜM

Yedekleme ve telefonunuzu senkronize edin. ITunes telefonu bağlanması ve bir senkronizasyon yaparken aynı zamanda telefonunuzu yedekleyebilirsiniz.
Ayarlarını sıfırlayın. Ayarlar -> Genel -> sıfırla -> Tüm Ayarları Sıfırla.
Hard Reset ile iPhone'u sıfırlayın
Genel-> Mail, Kişiler, Takvimler -> yeni ileti al 'ı kapatınız :good:

locomania54

Üye
ya arkadaşalr i-tunnes falan hiç görmüyor şarj falan almıyor

Üst Alt