Emrgncy
Üye
mizah degilde gercek sanmıslardıriyide mizah olarak açılmış bir konuyu niye taşımışlar Cep telefonları Genel'e anlamış değilim
mizah degilde gercek sanmıslardırama gercege benzıyor zaten ama zaten gercek valla bilmiyorum
ne?R u İYİ?
Osmanlıca çeviri varsa yapsana bi ru iyi neymiş isme göre osmanlıcaya benziyoİyimisin demek istemis heraldeR-Are u-You iyi-okey ???
Mizah duygusu gelişmemiş insanlar var. Bunlardan biriyim. Daha fazla çirkinleşmek istemem ama. O nokia takozla baş yarasım geldi.
Osmanlıca çeviri varsa yapsana bi ru iyi neymiş isme göre osmanlıcaya benziyo
Tüh yaHadi son bir gece daha çirkin olalım.- - - Eklendi - - - Osmanlı'yı çok severim ama ne yazıkki yarı ingilizce-yarı Türkçe bir soruydu.
Hadi son bir gece daha çirkin olalım.
mizah degilde gercek sanmıslardırama gercege benzıyor zaten ama zaten gercek valla bilmiyorum
Hünkarımmı albayımBanlanırım diye korkuyorum hünkarım.[Şarkı sözü müy dü bu? ]
valla ben bilemem
Başlığı okuyunca bile mizah olduğu anlaşılıyor
Resim zaten başlı başına karikatür, sadece alt tablo kalıyor geriye..
Onu ciddiye aldılarsa
evet.bu arada senin telmişaynısı bir taş'la yapmışlardı
:Peyki!3'lü bir karşılaştırmaydı . 3310 , taş bir de yine iPhone 3g . Eski bir konu bulursam koyarım
aynen katılıyorum...3310 daha çok kullanılmıştır Türkiye'de...
bu ankette yanlışlık var
Taşınmadı refikim direkt olarak buraya açtım konuyuiyide mizah olarak açılmış bir konuyu niye taşımışlar Cep telefonları Genel'e anlamış değilim
Düşüncelere saygı duyarız canım benim....Mizah duygusu gelişmemiş insanlar var. Bunlardan biriyim. Daha fazla çirkinleşmek istemem ama. O nokia takozla baş yarasım geldi.
Başlığı okuyunca bile mizah olduğu anlaşılıyor
Resim zaten başlı başına karikatür, sadece alt tablo kalıyor geriye..
Onu ciddiye aldılarsa
valla ben bilememmodlara söyle onu
geçte olsa anlamıstım ama editlemeyi unuttumİyimisin demek istemis heralde
R-Are
u-You
iyi-okey
???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?