iphone 3g Jbli SbSettings sorunu Yadım Lutfen .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2015

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g Jbli SbSettings sorunu Yadım Lutfen .
arkadaslar telefona whited00r 5.2 ile jail break yaptım. tel cok guzel hersey guzel fakat suan cydia dan sbsettingsı yukledım yukleıdkten sonra telefon relog atmasını ıstedı bende bastım tusa ama suan telefon ne kapanıyor ne acılıyor. ekranın ortasında yuvarlak donup duruyor yardım edın lutfenn :(

aşkım34

Üye
telefonunu home tuşu ve açma kapama tuşu ile aynı anda basılı tut bakim eğer olmazsa teknikservise

geceden

Üye
arkadaslar telefona whited00r 5.2 ile jail break yaptım. tel cok guzel hersey guzel fakat suan cydia dan sbsettingsı yukledım yukleıdkten sonra telefon relog atmasını ıstedı bende bastım tusa ama suan telefon ne kapanıyor ne acılıyor. ekranın ortasında yuvarlak donup duruyor yardım edın lutfenn :(
redsnow indir teli kapat usb bagla redmow çalışr bunlardan önce prog açınca extras gir just bots gir önce 3 saniye power bas elini çekmeden home bas oradaki sayı bitene kadar sonra en sonda elini home tuşda bırak powerdswn çek ve sürenin bitmesini bekle bitin ce yüklemegelecektir hiç dokunma ekranda ananas resmi varsa halletin demektir ama teli her kapadıgnda aynı şeklde açarsın hiç kapatma gece ucak moduna alıp bırak istersen sonucu yaz buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...