iphone 3G için msn programı

Konu Sahibi
iphone 3G için msn programı
ya arkadaşlar iphone için msn programı yokmu yaaaaaaaaaa.... yardımcı olabilecek herkeze şimdiden teşekkürler...

Tepkiler: yagmer, edim1979, ferat33 ve 3 diğerleri

xAngmar

Üye
palringo instant messenger var iTunes de ücretsiz birde nimbuzz var oda iTunes de ücretsiz

meebo
buda işe yarıyoo hem daha hızlı

kares itunes de im+ live msn ucretsiz bunu da dene guzel ben bunu kullaniyorum

peyzani

Üye
bi de yine i tunes te i net diye birsey war msn disinda birsuru tw kanalinin markanin hakkinda guzel seyler war. Isterseniz bi deneyin begenmezseniz silersiniz nolcak. Eklemeden gecmiyim eger derseniz efendim ben sadece msn istiyorum arkadasin dedigi im luve daha guzel. Kolay gelsin

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağolun

ben göremedim arkadaslar im live ı yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar slm ben yeni üyeyim,ya bir iphone 2g aldım ama programları hakkında hiç bir bilgim yok.buna nasıl program yüleye bilirim ve nerden yükleye bilirim.

ademeksi

Üye
selam arkadaşlar en guzel mesajlaşma programı NIMBUZZ bence birçok sohbet programınıda destekliyor aynı anda

hllsntrk

Üye
iphone den internet üzerinden görüntülü görüşme yapmak istiyorum. msn programında video araması yok ben bir pc ile videolu görüşme yapmak istiyorum. ıphonumda wifi var. nasıl yapıcagım. program yoksa başka bir yoldaN canlı video iletişim nasıl olur?

atakax

Üye
hocam en iyisi NİMBUZZ hem facebook skype AIM gibi hesaplarınada aynı yerden ulaşabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

bir kişi daha sormustu bunu ama yolu yok be kardeş ön camera yok yolu olsa bile aynadanmı çekcen kendini

hayvan

Üye
en baba program beejive im mükemmel tek kelimeyle
sonra im+
sonra nimbuzz
sonra fring

fring tek gecerım uvretsız itunesten arattır msn skype vsvs kullan super...