İphone 3g aldim yardima ihtiyacim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali_718

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3g aldim yardima ihtiyacim var
İkinci el iphone 3g aldim ama cihaZ biraz yavas calisiyor.baZi oyunlarda da kasiyor veya hic acmiyor.hizlandirmam iicin ne yapmam lazim? Birde cydia diye i program yuklu heralde jealbreak bu.jealbreak nasil kullaniliyor onuda bilmiyorum.lutfen yardmci olurmusunuz?

merhaba kardesm . oncelikle hayirli olsun telefonun smdi telefonun yavas olmasinin sebepleri ya sen uygulamalari (home) tusuna basip ciktiktan snra tamamen kapamiyosundur veyada telefonda yeteri kadar hafiza yoktur . uygulamardan ortadaki home tusuna basip cikiyosan eger home tusuna hizli 2 kere bas altta bi sutun acilicak orda acik kaln uygulamalar gozukur uygulamanin uzerine basili tutunca ust tarafinda eksi isareti cikar ona basip acik olan seyleri kapatabilirisin .telefonda 2 gb kadar bi bosluk olmadiginda telefon kasmaya basliyo agirlasiyo bunu gayet iyi anlarsin dokunmatik kalibrasyonundan veya oyunlar icerisindeki performansindan . eger hızlanmasini istiyosan gereksiz yer kaplayan uygulama video resim muzik gibi seyleri silersin . bazi oyunlar acmiyo falan demissin o acmayan oyunlarida sil tekrar yukle duzelir arada sirada oluyo ole sey . cydia programida jailbreak olan cihazlarda oluyo o programla appel store'daki ucretli uygulamalari bedava indirme olanagi sunuyo . cydia'nin kullanimi biraz zordur sn cydia gir ordan arama kiısmına gel (installous) yaz arat ve orda cikan programi kur telefonuna onunla indirme islemini daha kolay yaparsin . bu kdr hade kolay gelsin

Epple

Üye
O dedigin home tusuna cift basip uygulama kapatma olayi, iPhone 3g de multitasking olmadigi icin gecerli degil. iPhone 3g zaten 5 nesil onceki iPhone modeli. Yani cihaza biraz cok yuklendiginde kasmasi takilmasi donmasi normal donanimi yetersiz kalabiliyor.

iphone 3g fi tarihinde kalmis cihaz
kasmasida normal
dfu moduna alip bir restore yap ardindan greepoisondu sanirim onla jb yap istersen

ama tercihim o telefondan kurtul seni terletir kirarsin fittirirsin

ya cihaz zaten jb degilmi home tusunun uygulamasını indirir aynı işlemi yapar neyi sorun ediyonuz

ali_718

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için çok teşekkür ederi öncelikle.cihazı restore etmek istiyorum fakat cihaz yurt içi kayıtlı değil heralde.restore ettikten sonra sim in kilitlenmesinden korkuyorum.ayrıca jealbreakli restore nasıl yapıcam ve restore edince uygulamalar ve rehber dahil herşey silinir mi?

3g'lerde sim kilidi olmaz. Rahat ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...