iphone 3g 8gb yazılım yükleme sorunu ( YARDIM )

Sponsorlu Bağlantılar

onickan

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g 8gb yazılım yükleme sorunu ( YARDIM )
Arkadaşlar kolay gelsin. Benim yazılım yükleme sırasında bir sorunum oluşuyor. Sorun ise şöyle: Cihazı uyku ve menü tuşlarına 10 sn basılı tutup DFU moduna geçiriyorum. itunes cihazı görüyor. yazılımı yüklemeye başladığımda ortalarda cihaz kendi kendine kapanıp açılıyor ve tekrar eski moduna dönüyor yani DFU modu kendi kendine kapanıyor. tekrar yükelemyi deniyorum yine kurulum ortasında itunes ten düşüp DFU modu devre dışı kalıyor. DFU modundan düşünce " iphone because the sim card is not inserted or a SIM PIN is required. " şeklinde hata oluşuyor, itunes cihazı görmüyor. DFU moduna geçince sorunsuz bi şekilde cihazı tanıyor itunes. Yazılımı Yüklüyorum. Ortalara kadar sorun yok. Kurulumun bitmesine yakın cihaz kapanıyor, DFU modundan çıkıp eski haline geri geliyor. Cihazın DFU modundan çıkmaması için ne yapmam gerekiyor. Kabloda ya da usb girişinde bi sıkıntı yok. ne yapabilirim ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
restore modunda dene..

onickan

Üye
    Konu Sahibi
restore modunda nasıl deneyeceğim ? itunes cihazı görmüyor ki. içine yazılımı kurmam mümkün değil. ama dfu yapınca görüyor bu seferde kurulum ortasında tekrar restore yapıyor kapatıp acıp.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
dfu da görüyorsa restore modunda görür..ortadaki home tuşuna basılı tut açma-kapama düğmesine bas elma yazısını görür görmez açma-kapamayı bırak home tuşuna basılı tut sonra telefonda itunes yazısını görene kadar bekle..sonra güncelleştir..birde nerden güncelleştiriyorsun? sürümün ne?

onickan

Üye
    Konu Sahibi
dfu da görüyorsa restore modunda görür..ortadaki home tuşuna basılı tut açma-kapama düğmesine bas elma yazısını görür görmez açma-kapamayı bırak home tuşuna basılı tut sonra telefonda itunes yazısını görene kadar bekle..sonra güncelleştir..birde nerden güncelleştiriyorsun? sürümün ne?

evet dediğinizi aynen yapıyorum. bunu yapınca bi sıkıntı yok. fakat kurulum sırasında cihaz kendi kendine kapanıp açılıyor ve itunes iphone devre dışı kaldı yeniden deneyin 10, 9, 8, 7 şeklinde sayı sayıyor geriye.. yine kurulmuyor

Yazılım güncellemesini itunesin son sürümünden deniyorum. eskisinden denedim yine olmadı.

--------------- Ekleme ---------------

URL=http://img683.imageshack.us/i/25826403.jpg/][/URL]

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

yokmu yardım edicek ?

Su forumda 10.000 lerce uye var. Bu kadar uye arasindan bi kisi yardimci olamiyor mu ? Sorunu resimli anlattim. :(

FESTWALL

Üye
ellerinize emeklerinize sağlık....................................

xzxhakanxzx

xzxhakanxzx

Üye
Hatayi verdiginde iphoneden kabloyu cikar arkasindan geri ttak duzelecektirr kesin
hakanersoy.org :oke:

Üst Alt