iPhone 3G 8GB Arıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dyalvac

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3G 8GB Arıyorum...
550-600 TL arası bir fiyata yurtdışı yada garantisiz olması hiç önemli değil...

İrtibat : [email protected]
0533 450 48 20

gladiator947

Üye
arkadaşm böyle fiyata bulman biraz imkansız gibi geliyor...
çünkü sahibinden.com ve gittigidiyor a baktm min.700-800-2,500 arası

dyalvac

Üye
    Konu Sahibi
kısmet :) kasası kırık çizik falan olması önemli değil. bana çalışır halde olan içi lazım...

queen95

Üye
arkadaşlar bnde yeni aldım 3g 8gb ı we iki buçuk milyardı ... yani 500 e sağlam we çiziksiz bnce çok zor bulursunn ama yinede ümidini kırmiyimm

rapege

rapege

Üye
800e verebilirim...

mete karaboyun

Üye
15 ay garantısı devam eden.sıyah 8gb faturalı iphone 3g mı sana satabılırım ıstıosan.cızıksız bırıncı elden. 16 gb lık alacam da o yuzden satıyım dıorum.ıstıosan 700 e sana bırakırım

wienwien

Üye
arkadaslar merhaba bana yardimci olurmusunuz yurt disinda ögrenciyim 15 kasimda tatil icin memlekete gelecem ve gelirken iphone 2g 16 gb ve iphone 3g 8gb birde samsung omnina 16 gb telefonlari yanimda getirecem acaba kac paraya satabilirim bunlari yardimci olursaniz memnun olurum eger iyi paraya satamicaksam burda satmayi dusunuyorum yani bosa yanima alip yük etmek istemiyorum.
cevaplarinizi bekliyorum tesekurler .....bana ulasmak isteyenlere email adresimi veriyorum [email protected] bu arada memleket adana yani adanaya gelecem tatil icin

--------------- Ekleme ---------------

pardon arkadaslar adresi yanlis yazmisim [email protected]

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
çok temiz 6 tane kılcal çizik bulunanan iphonem var istersen 750 lira ne açılmış ne ışık sızması ne çizik ne patlak ne çatlak ne tamir oyun yükler gönderirim jb li hiç birşey yok düşünürsen pm at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt