Iphone 3G 8G ile takaslık (SonyEricsson Xperia X1 - X2 - Samsung Omnia I8910 HD veya Benzerleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msbilir

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 3G 8G ile takaslık (SonyEricsson Xperia X1 - X2 - Samsung Omnia I8910 HD veya Benzerleri
Türkiye Faturalı Kutu İçerikli Ekranında ve Arkasında Hiçbir Şekilde Kılcal Cizikler hariç Sorunsuz İphone 3g 8gb ile takas edebileceğim Sony Ericsson Xperia X1 - Xperia X2 Samsung Omnia i8910 HD aramaktayım.

iphone hakkında bilgi vereyim biraz cihaz turkcellden alınmadır faturası kutu içeriği (şarj aleti-data kablosu-kulaklığı-kitapçığı) hepsi durmakta. cihazda gözle görülebilecek hiçbir cizik vs yoktur.
versiyon olarak 3.1.2 yüklü olup jailbreak yapılıdır. tüm hatlarla sorunsuz çalışmaktadır.

Aradığım cihazlar olarak özellikle sonyericsson Xperia X2 aramaktayım. sonrasında xpreia x1 veya samsung omnia i8910 hd veya bu cihazlara yakın (özellikle windows mobile tabanlı) cihazlarla takas düsünmekteyim.
cihazın nakit satışı yoktur sadece takas olarak değerlendirmeleri dikkate alacagım.
lütfen yapacagınız tekliflerde mantıklı teklifler olmasına özen gösterin.

Ankara içinden elden takas haricinde diğer takas teklifleri dikkate alınmayacaktır.

seal707

Üye
Merhabalar,
Bende samsung omnia i900 16 GB windows mobile telefonum var, tel herhangi bir kusuru yok, araç şarjı ve tutacağıda var, eğer düşünürsen takas edebiliriz.

Nuri_Atsak

Üye
Kardeş bende O2 Xda lli PocketPc telefon var.Zaten konu olarak açmıştım oranda göreblirsin bende iphone ile takas düşünüyorum telefonda çizik dahi yok tüm aparatları vardır ve orjinaldir.ingiltereden aldım pasaportuma turkcell den kayıtlıdır.her hatla çalısıyor.eger düşünürsen anlaşabiliriz.

--------------- Ekleme ---------------

telefonda windows mobile tabanlı işletim sistemi vardır

nokio_6233

nokio_6233

Üye
benim elimde kutulu,faturalı vede garantili çiziksiz ve lekesiz tertemiz samsung i8910 var eğer takas yapmak istersen ankarada tanıdıklarım var cihazı oarayada göndere bilirim

musacolak79

Üye
elimde xperia x1 var yurtdışından geldi kayıt yaptırdım sorunsuz eşim kullanamıyo oda iphone istedi eğer düşünürsen ankarada oturuyorum.

msn adresim [email protected]

deltree

Üye
Merhaba elimde dubai'den gelme Sony Ericsson Satio var kırmızı renkte.
12.1 mp kamerası 16 gb hafızası var. Kayıtlı herhangi bir sorunu yok. Gayet şık bir telefon.
nokia n97 ile aynı işletim sistemini ve programları kullanıyor. Wifi ve navigasyon özellikleride mevcut.

Eşim Iphone diye tuturduğundan Iphone 3gs ile takas düşünüyorum.
Fiyat konusunu Iphone'un durumuna göre konuşabiliriz.

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Konu ile ilgili : [email protected] mail adresinden haberleşebiliriz.

nesimipda

Üye
bende nokia e71 war eger düşünürseniz geri kalanını nakit olarak edeyerek takas yapabiliriz ankarada oturmaktayımm...0555 285 89 34 bir kere çaldırırsanız ben ararım

fatih_balıkesir

Üye
merhabalar bende daha 2 ay önce yurt dışından hediye gelmiş türkcell de kaydı yapılmış garantili bir samsung i8910 omnia hd var kullanamadıgım yanı kullanmayı beceremedıgım için satmak istiyorum kı makına benı aştı cok özelligi var istediğiniz telefoncuya götürüp baktırabiliriz tek sorunu benım telefonu kullanamamam ilgilenen arkadaşların msj larını beklıyorum,not telefonla bırlıkte gelen kulaklıgı şarj aletı cd lerı falan var dogru dürüst kullanmadım bıle sadece türkçe menü yüklettim...fiyat-1400 tl [email protected] msn adresim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt