Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iphone 3 yardim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jakocan
Üye
Konu Sahibi
iphone 3 yardim
merhabalar
iphone 3 var yanliz sifreli bu sifreyi nasil kirabiliriz veya bilmedigimden soruyorum android gibi rom atiliyormu
yeni rom yuklenebilirmi ?
lutfen bilen arkadslardan yardim etmelerini rica ediyorum
saygilar
Epple
Üye
Sifre dedigin su kilit acarken yazdigin sifre degil mi?
jakocan
Üye
Konu Sahibi
evt ekran kiliti kirmam gerek
Epple
Üye
Restore yapcaksin. Veya sifre koymadan once bi yedekleme aldiysan o yedegi yukleyeceksin
jakocan
Üye
Konu Sahibi
restore nasil yapilacak yedekleme yok sil bastan olurmu ? android gini rom atiliyormu bu iphonelere
Epple
Üye
Telefonda sana ait olan bilgileri (fotograf, muzik) vs bilgisayara yedekle. Sonra itunes kullanarak restore yapiyosun. Yani telefon ilk aldigin gun gibi oluyor. Sifir almisin gibi herseyi sufirlaniyor sifre dahil.
jakocan
Üye
Konu Sahibi
tsk edr yardimlarn icin cok sagol itunes yukledim telefonu gouyor ama sim tak diyor sim telefonda olmasina ragmen sim tak diyor ve hic bir islem yapilmiyor
Epple
Üye
Sen yedekleyeceklerini yedekle (itunestan degil cunku sifreyi de yedekler) yanimuzik foto kisilerini vs. Bi dosyada topla pcde. Bi restore cek oyle bakalim sorunlara.
tsk edr yardimlarn icin cok sagol itunes yukledim telefonu gouyor ama sim tak diyor sim telefonda olmasina ragmen sim tak diyor ve hic bir islem yapilmiyor