iphone 3 gs 8gb yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huseyincik

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3 gs 8gb yardım
slm iyi akşamlar herkese.
elimde iphone 3gs 8gb var. Arkadaş bozuk yapıvermemi rica etti bende kendisini kıramadım.
ama sorun şu kendisi geçenlerde itunes'e bağlayarak upgrade etmek istemiş ancak cihaz ekranında şuan sadece bir usb kablo ile itunes resmi var.
Sorunu nasıl halledebilirim? ayrıca telefonun firmware'sini ve diyer bilgilerini bilmiyorum
şimdiden yardımcı olan ve olamayan herkeze teşekkür ederim...

Consul9

Consul9

Üye
İ Tunesi bastan kur.

emreilhans

emreilhans

Üye
Tinyumbrella ile exit recovery yap.

fnldstntn

Üye
Elma ve usb kablosu görünür şekilde pc ye bagla ve i tunesten restore et içindeki bütün bilgiler gidecek ve i tunesin son sürüm olduğından emin ol....

Consul9

Consul9

Üye
Valla dediğin sorunun aynısı bende vardi i tunesin son versiyonunu kurdum sonra hata vermedi ve USB iTunes işareti de gitti (tabi paye bagliyken)

emreilhans

emreilhans

Üye
fixrecovery kullan

schlaflos

schlaflos

Üye
bugün aynı sorun benimde başıma geldi..İphone 3GS ekranı tamamen gitti, kapatma tuşuyla home tusuna uzun süreli basılı tuttum usb ve itunes resmi geldi, pc ya bagladım gösterdiği gibi itunes actım ve yükle secenegini sectim ekrana sadece elma resmi geldi bir süre bekledikten sonra normale döndü..

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Bataryadan dolayı olabiliyor eyer ömrünü doldurmuş ise daha ileriye gitmiyor. Recovery işe yaramaz ise tuşla format dene oda yaramaz ise bataryası ölmüş olabiliyor.

mankenselim

Üye
aynı sorun benim telefonumdada oldu servise götürdüm sim kilidi oldugunu söylediler 30 tl karşılığında 1 saat de düzeltip verdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt