Iphone 3 g 8 gb temiz siyah garantili (bandırmadan)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alibandirma

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 3 g 8 gb temiz siyah garantili (bandırmadan)
TELEFONUN 5 AY GARANTİSİ KALDI VODAFONE KAMPANYASINDAN İPHONE 4 ALDIM ONUN ICIN TELEFONU SATIYORUM TELEFON TEMİZ KULLANILDI BENDE SERVİS VE TAMİR YUZU GÖRMEDİ SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE KULLANDIM JAİLBREAKLİ TELEFON RED SNOW 4,1 VERSİYONU YEDEK DVD VE PROGRAMLARIN DVDSINI YOLLUCAM TUM ORIGINAL KUTU ICERİGİ DURUYOR KULAKLIK HARİC KULAKLIK ETANIN YAN SANAYİ KULAKLIGI FİYATTA PAZARLIKSIZ GUZEL BI FIYAT SOLUCEM BELKI UFAK BI IKRAM DAHA YAPABILIRIM
FİYAT : 475 TL
İRTİBAT TELEFON : 0541-339 - 0558
aDRES: BANDIRMA 100.YIL MAHALLESİ NO : 43 NAR SİMİT FIRINI
İŞELETME SAHİBİYİM ADIM ALİ ERTURK

Emre-45

Emre-45

Üye
Fiyat gayet iyi. İyi satışlar..

ankarankara

Üye
dostum LG X110 NETBOOK İLE takas düşünürsen görüşelim ben fiyatına 425 diyorum ama üste para da verebiliriim...

alibandirma

Üye
    Konu Sahibi
SaOLASIN takas olarak değilde nakit olarak dusunuyorum kartımı yatırıcam bende kusura bakma

cbrss

Üye
pm attım

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
ptt kargo ile ödemeli yollayabilir misin 05467996875

alibandirma

Üye
    Konu Sahibi
olur goruselım uygunsa gondereyım

webersin

webersin

Üye
En son olur fiyatını özel mesaj atarmısın ?

gaffarson

gaffarson

Üye
fiyat durumuna göre çok çok iyi bence. 2G si bile 350-400 TL civarlarında. Bu yüzden biri artık alsın bu telefonu yoksa ben alacağım :ehe

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Takas düşünmez misin ?
5800'la üstüne para da verebilirim :)

koisimina

Üye
Dikkat bu kişi dolandırıcıdır!
İsmi Ali Ertürk değildir.
sözde anlaştık internetten cok anlamıyormus v.s... yarısını havale yaptım ortadan kayboldu telefonlara cıkmıyor baska numaradan arayın cevap verecektir.
fırın sahibi falan da degil.
kimlik bilgileri aşağıda bir yakalarsam neler olacak neler...
zaten farketmez savcılıga vereceğim onun ile ilgili o kadar cok bilgi var ki elimde...

zwangless

zwangless

Üye
Arkadaşım ne diye güvenirsiniz ki. Kapıda ödemeli kullanın çeşitli yöntemler kullanın bende kaç kere alış-veriş yaptım hiç sorun çıkmadı. Savcılıga hemen ver belgeler ile.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kapıda ödeme bile olsa ben güvenmem,paketten ne çıkacağını bilemiyorsun.parayı vermeden kargo paketi açtırmaz...hertürlü sakat.adamı ve cihazı görmeden asla güvenmem,ortalık dolandırıcı kaynıyor.

zwangless

zwangless

Üye
Nasıl paketi açtırmadan baktırmıyor arkadaşım bilmiyorsan herşeye yazma. Ben daha yeni aldım cihaz paketine actım ptt gözetiminde cihaz saglamsa verdım parayı aldım. Kargo kurallarını bilmediğinden eminim. Cihaz kırık olur çatlak olur şubeye tutanak tutturucaksın.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nasıl paketi açtırmadan baktırmıyor arkadaşım bilmiyorsan herşeye yazma. Ben daha yeni aldım cihaz paketine actım ptt gözetiminde cihaz saglamsa verdım parayı aldım. Kargo kurallarını bilmediğinden eminim. Cihaz kırık olur çatlak olur şubeye tutanak tutturucaksın.
Ne öyle yazma falan çıkışmalar,herşeye yazma derken benim mesaj çetelemimi tutuyorsun.insanlara cihazların çakmaları gönderiliyor.imei kontrolünü nasıl yapacaksın.tutanakla kargonun açılabildiğini elbette biliyorum.

Emre-45

Emre-45

Üye
Bende kapıda ödemelı bır kargo aldım ve kargocu kapıda kargoyu açtırmadı. Bir daha böyle bir sistemı kullandıgımda kargoyu nasıl açtırabilirim arkadaslar parayı vermeden once ?

webersin

webersin

Üye
Dikkat bu kişi dolandırıcıdır!
İsmi Ali Ertürk değildir.
sözde anlaştık internetten cok anlamıyormus v.s... yarısını havale yaptım ortadan kayboldu telefonlara cıkmıyor baska numaradan arayın cevap verecektir.
fırın sahibi falan da degil.
kimlik bilgileri aşağıda bir yakalarsam neler olacak neler...
zaten farketmez savcılıga vereceğim onun ile ilgili o kadar cok bilgi var ki elimde...

http://img694.imageshack.us/i/ipharka003.jpg/

Way anasını ya ortalık dolandırıcı kaynıyor geçmiş olsun kardeş biran önce yetkili mercilere şikayet et.

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
az kalsın beni de dolandırıyordu öyle mi bn anlaştım bu şahısla450 tl ye ptt kargo ile gönder dedim oda tamam dedi hala bkliyoruz yollayacak arıyorum elemanı yolladım yollayacak falan ayaklarına giriyor inanmayın bu şerefsize dolandırıcıdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt