ıphone 3.1.3 jaılbreak hıc bukadar kolay olmamıstı...okumadan ıslem yapmaya kalkmayın arkadaslar

Konu Sahibi

Benim telefon 3G diye yazmistim evet sonu 41 bunu nasil yaparim yani snowbreeze yi anlatabilirmisin tesekküerler.

ALOMBO

Üye
slm. benim yurtdışından alınma pasaport kayıtlı 3.1.3 sürümlü hiç jailbreak yapılmamış 3g 16 gb telime hangi işlemleri yapacağımı söyleyebilirmisiniz mümkünse resimli olursa memnun olurum. şimdiden tesekkürler.

ben bunu buldum olurmu bir bakin 3.1.3 (Modem 05.12.01) bu da oluyor diyo dogrumu

--------------- Ekleme ---------------

bir bu var olurmu ki

slmm arkadaşım forumda jailbreakle ilgili yazını okudum ama özel olarak bir sorum olacak şimdi ben 1 hafta önce genpalı 32gb 3GS aldım ve fireware e baktığımda direk 3.1.3 oldğunu gördüm şimdii jailbreak yapılıyormu yapılıyorsa garantili tele dokunmak sakıncalımı baya bi yazılım var yükleyemiyorum 2 sene beklyiimmi senin geniş düşüncelerini merak ediyorum şimdiden tşkler iyi günler

kardes !!!!!!!!!hata ile 3.1.3 update yapan arkadaşlar 3.1.2 dönüşü!!!!!!!!
itunesten 1015 hatasını alıp iphone ekranında itunes ve usb yani rocovery modda gördügünüzde blackra1ni açıp jailbreak yaparak.3,1,2 dönüş yapabilirsiniz bunu nası yapıcaz sorun burda ben ilk defa jailbreaklicek biriyim neden en önemli kısımı gecmişsin anlamadım bilmeyen adam su yazıcan hicbirsey anlamıyor

enesx86

Üye
mrb. iphone ile ilgili bi kaç sorunum olcaktı. iphone konusunda çok az bilgim var. kardeşimin bi arkadaşı ona iphone vermiş ben kullanıyorum. ön tarafında kamera yok sanırım bu 2g modemi mi oluyor ? versiyonu 3,1,3 jb yapıldı mı bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirim. yapılmamışsa nasıl yapabilirim. şimdiden teşekkürler

iphonelerin zaten onunde kamera yok arkada var sadece zaten telefonun arkaasında yazar iphone hangısı

boss2023

Üye

deneyen birileri var mı acaba bunu? kredi kartı dolandırıcılığı olabilir diye düşünüyorum? deneyen ve olumlu sonuc alan arkadaş varsa yazabilirse seviniriz.

enesx86

Üye
2g 3,1,3 olan versiyonu 3,1,2 ye düşürmeden yapabilirmiyiz nasıl yaparız yazdıdan anlayamadım