Telefon Tavsiyesi iphone 2g mi 5800 xm hangisi daha iyi size

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

death993

Üye
    Konu Sahibi
iphone 2g mi 5800 xm hangisi daha iyi size
arkdaşalr takasa girmeyi düşüyorum ama karasızım iki telfonun kamerasını kıyaslaım iphoene daha ağır basıo kamera çözünürlüğü olark siz hanigisi önerisiniznz

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Tartışmasız 5800XM. iPhone 2G hiçbi işe yaramaz çöpten farkı yok.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
5800

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
senin bir yanlış kıyaslaman var sanırım kamera çözünürlüğü 5800 daha yüksek olması lazım iphone 2mp - 5800 3.2mp diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

ayrıca benim düşüncem bundan sonra 3G olmayan telefon almaya pek yaklaşmamak lazım teknoloji 4G ye doğru giderken biraz güncel olmak yararlanmak lazım

mumi_abi

mumi_abi

Üye
5800 tabikide .i phone den bi şe olmaz

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
iphone nin sadece dokunmatik artısı var geri hepsinin katkat iyisi 5800 da mevcut gözüm kapalı 58oo derim iphonede hic bise yok çöpe at dha iyi

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
@esesli26es

3G'ye Türkiye çıktıktan yıllar sonra girdiğine göre 2015'den daha kısa sürede 4G bize gelmez.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
@esesli26es

3G'ye Türkiye çıktıktan yıllar sonra girdiğine göre 2015'den daha kısa sürede 4G bize gelmez.

haklısın gelmez daha yıllar var ona ama 3G nin güzelliklerini elimzdeyken kullanmamak olmaz sanırsam.

bu arada arkadaşlar iphoneyi o kadar kötülemeyin onunda birçok artısı var bir kere 5800 dan daha hızlı bir yapısı daha kaliteli bir dokunmatiği sonra daha iyi bir grafik işlemcisi var belki arkadaş bunlara daha çok önem verecektir.

Evilblood

Evilblood

Üye
tabiki 5800 2g ne işine yarıcak :D hem 5800 4G bile destekliyo

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Ben bi 5800 kullanıcısı olarak iphone derim ama bu biraz da kullanıcının isteğine bağlı müzikte ses 3g istersen 5800 ama oyun filan da oynarım dersen iphone çünkü iphone'nin oyunları 5800'ınkiyle kıyaslanamaz bile

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 al bnce

19mstf07

Üye
iPhone ile bi nokia'yi mi kiyasliyorsunuz ????
Hangi iPhone olursa olsun ...
Isterseniz 2G yada 3G olsun ..
Diger cihazlardan kat kat kalitelidir !
Arkadasimin 5800 xm'i vardi ,
Geçenlerde iPhone 2G aldi ..
Cocuk , kendi kendine soruyordu
Ben neden bu kadar ay beklemisim diye ...
Zaten iPhone'u , bir telefonla kiyaslamak bile çok saçma ...

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
5800 diyenler iphoneyi bilmiyorsunuz ekrana üflenerek oyun oynanıyor(hangi markada var başka bu teknoloji ?) ekran kapasitif daha yüksek işlemci daha güçlü ram sürekli yatırım nasıl 5800oluyor biraz kafanızı çalıştırın.iphoneyi tek ezicek rakip galaxys 5800la felan kıyaslamalara gerek yok :)

19mstf07

Üye
Arkadasa 100% katiliyorum ...
Nokia 5800'da neymis ???
Hatta Samsung Galaxy bile iPhone'a kafa tutamaz ...(bence)

kosezade

kosezade

Üye
2g alıp ne yapcaksınki 5800 iphone 2g biraz karizma duruyor mac os yuklu o kadar

JayJayyy

Üye
nokia5800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt