iphone 2g hattım kapandı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
editortr

editortr

Üye
    Konu Sahibi
iphone 2g hattım kapandı yardım
yurtdışı 2g 16gb iphone um var bu daha once no servis hatası veriyordu biz bunu bi şekilde jailbreakle 3.1.3 yükledik düzelmişti ama imei numarası degişmemişiz 1 hafta önce teliniz kayıt dışıdır 1 hafta de kapatılıcak uyarısı geldi ve bugün kapandı ne yapmam gerekiyor acaba?

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

Üye
yurt dışı pasaport alıcaksın imei numarasını kaydedıceksın baska caren yok yurt dışından geldıgınde kayıt yapmadınmı

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
yada downgrade yapacaksın.bunun için int te bir çok yöntem var.1.1.4 düşür ondan sonra fake imei çak ondan sonra 3.0 a kadar yükseltip jailbreak yapabilirsin.illa pasaporta gerek yok.

editortr

editortr

Üye
    Konu Sahibi
dostum nasıl yapıcam onu yardımcı olurmusun bana msn adresim [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

ben 1.1.4 firmware ini falan çektim ama itunes hata veriyor restore yapmaya çalıştıgımda quickwpn de derleme çalışıyorum yine hata veriyor windows için olan quickpwn indirdim oda çalışmadı nasıl yapıcam bulamadım bir türlü şuan ki versiyon 3.1.2 no servis hatası alıyorum...elimde eski tellerimin imei si var ama die bi programla oluyormus ama onun içinde 1.1.4 olması gerekiyormuş...

birde internetten 1.1.4 firmware indirdim 3-4 tane içinde ipsw çıkmıyor
bunlar çıkıyor

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
kardeş 1.1.4 indirmişsin ztn...Denetim masasında klasör seçeneklerinden Bilinen dosya uzantılarını gizlenin yanındaki tik i kaldır. sonra ".zip" olan indirdiğin dosyanın uzantısını ".ipa" yap sorun kalmaz...dediğim gibi 1.1.4 çek imei çak ondan sonra sürüm yükselt ondan sonra 3.0.1 de snrm buydu tam emin değilim jb yap.tabi illa jb yap demiyorum o sana kalmış.

kardeş yada sen şu siteden bak senin derdinin çözümü tam olaraktan burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt