Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iPhone 2G gerçekten varmı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"ForeverAlone"
Üye
iPhone 2G gerçekten varmı?
Arkadaşlar ne Applenin sitesinde ne Vikipedide iPhone 2G diye bir cihaz yok.iPhone-iPhone3G-iPhone 3GS... diye gidiyor.Böylemi yoksa biz iPhone 1'i 2G olarak mı isimlendiriyoruz?
rapman
Üye
evet
Türe
Üye
Evet 2g olarak isimlendiryoruz
forever1907+
Üye
ewt
huseyincem
Üye
ona bakarsan 5G de yok ama çinliler yaptı
aciil
Üye
sana 2g yok kim dedi kii =D
Muharremoter
Üye
Evet ilk cihaz 2g
guero38
Üye
Cihaz Bu
2007 yılına dayım Almıştı ben O zaman işsizdim ve böyle bişeyi hayal bile edemiyordum dokunmatik bi telefon içerisinde uygulama oyun vs herşey dokunmatik o zamanlar çok şaşırmıştım yıl 2012 benmde ve ben iphone 4 sahibi oldum
2007 yılına dayım Almıştı ben O zaman işsizdim ve böyle bişeyi hayal bile edemiyordum dokunmatik bi telefon içerisinde uygulama oyun vs herşey dokunmatik o zamanlar çok şaşırmıştım yıl 2012 benmde ve ben iphone 4 sahibi oldum
Ayni durum bende de olmustu ama dayi degil amcaydi simdi 6300 var onda bende iphone 4, kader iste
Emre-45
Üye
ForeverAlone";4189774][COLOR="Red' Alıntı:
Arkadaşlar ne Applenin sitesinde ne Vikipedide iPhone 2G diye bir cihaz yok.iPhone-iPhone3G-iPhone 3GS... diye gidiyor.Böylemi yoksa biz iPhone 1'i 2G olarak mı isimlendiriyoruz?