iphone 2.0 dan 114 e nasıl yüklenir.

Sponsorlu Bağlantılar

bahadirozk

Üye
    Konu Sahibi
iphone 2.0 dan 114 e nasıl yüklenir.
iphone 2.0 dan 114 e nasıl dönerim.yardım edin lütfen
 
  • Beğen
Tepkiler: esat34


dj_hakan_ankara

Üye
o konu 1.1.4 baştan kurulum sende işe yaramaz. Şimdi dediklerimi harfiyen atlamadan yaparsan telefonu 1.1.4 e tekrar döndürebilirsin. farklı programlar kullanma. Telefonun Ex olabilir. Başlıyoruz.

önemli: !!! KESİNLİKLE 7.7 Yİ KALDIRDIKTAN SONRA BELGELERİM > MUZİĞİM İÇİNDEKİ İTUNES İ SİLİYORUZ ve program flies teki İtunes klasörünü siliyoruz

Adım -1 Bilgisayarınızda iTunes 7.5-7.6 yüklü ise kaldırın ve Bilgisayarınıza iTunes 7.7 yükleyin (75-7.6 kaldırımı sonunda bilgisayarınızı mutlaka restart edin )

Adım -2 Şimdi iphone’u usb kablosu ile bilgisayara ye bağlayın ve iTunes 7.7 açın.

Adım -3 Şimdi cihazı DFU mode alalım DFU mode nasıl alınır ( Cihazının ekranında usb kablo simgesi varken cihazın power ve home tuşuna ikisine birlikte basılı tutuyoruz. Bekleyin cihaz komple kapanacaktır. Butonları kesinlikle bırakmayın ve yaklaşık 6 saniye kadar sonra power butonunu bıraktın ve home tuşuna basmaya devam edin. Cihazın ekranı siyah olacak ve iTunes hata verecektir. Hata ya tamam diyin. Sonrasında siyah ekranda DFU moda geçmiş olacaksınız. )

Adım -4 Şimdi cihazımız DFU mode da o zaman iTunes karşımızda şimdi Shift+Restore ye basıyoruz ve firmware 2.0 yüklüyoruz. (yükleme bitince size 1011 hatası da verebilir ya da başarı ile sonuçlandığını ifade eden bir ekran çıkar ve işte 13 ya da 10’ dan dan geriye doğru saymaya başlar bu esnada cihaz kendini restart atar ve elma resmi gelir bekleyin, cihaz slide for emergy yede geçebilir ya da tekrar kendiliğinden recovery modede geçebilir.
Adım -5 Şimdi burası önemli iyi okuyunuz kurmuş olduğumuz iTunes 7,7’yi bilgisayarımızdan kaldırıyoruz arkadaşlar kaldırırken hata verebilir...
Adım -6 eğer kaldırırken hata vermez ise devam edin başarı ile kaldırmanın ardından bilgisayar restart isterse restart atın. Şimdi ise iTunes 7.5veya 7,6’yı kurun kuruluma geçmeden hata verebilir veya kurar ama açmaya kalktığınızda hata verebilir.iTunes Library.itl /Müziğim/iTunes klasörü içinde duruyor isterseniz komple itunes klasörünü silin önemli değil kısa yol olsun.
Adım -7 7.7’yi kaldırdık ve 7.5 veya 7.6’yi bilgisayarımıza kurduk şimdi cihazı tekrar DFU mode alalım arkadaşlar sonrasında Shift+Restore yapıp 1.1.4 firmware dosyasını gösteriyoruz arkadaşlar yükleme bitiminde muhtemelen 1015 hatası alacaksınız.

Adım -8 1015 hatası aldınız hataya ok diyin ve cihaz kendini recovery mode alacaktır.

Adım -9 Şimdi buradaki linkten dosyamızı **** bunu biliyorsunuz zaten kıremk dosya inmesinden sonra açın ve kıremk i çalıştırın lütfen açıldığının ardından ise ekranda görünen downgrade Baseband - Debug Boot ve iErase (README) seçeneklerinin üçü nüde işaretliyoruz ve start a basıyoruz
Burası önemli not: Cihaz da herhangi bir işlem olmayacak yazılar vs kaymayacak ve start dediğiniz andan itibaren dakika tutmalısınız ve 15 dakika abartısız bekliyoruz 18 dakika hiç ellemeyin cihazda yazı vs akmayacak olduğu gibi kalacak. ZATEN 15 DAKİKA SONRA İTUNES TEKRAR TELEFONU TANIDIĞINI GÖSTERECEK UYARUYI GÖRECEKSİNİZ...15 dakika sonunda ise Ziphone Kıremk i tamamen kapatın.
Adım -10 Kıremk i kapattık şimdi cihazı tekrar DFU mode alıyoruz ardından tekrar Shift+restore ile 1.1.4 dosyasını gösteriyoruz ve yüklemeye devam ediyoruz işlem bitiminde 1015 hatası alabiliriz. Hataya tamam diyin.

Adım -11 Hataya tamam dedikten sonra cihaz kendini recovery mode alacaktır. linkten indirdiğimiz Ziphone Kıremk i açıyoruz ve 3 seçenek işaretli olarak start diyoruzBUKEZ EKRANDA YAZILAR AKMAYA BAŞLAYACAK. işlem bitince cihaz Slide For Emergy ekranına geliyor devem ediyoruz.

Adım -12 Slide for Emergy yazısını gördüyseniz şimdi cihazı RECOVERY mode alıyoruz recovery mode sonra yine Shift Restore diyoruz ve 1.1.4 restore dosyasını gösterip yüklüyoruz.

Adım -13 Son olarak cihazı recovery mode alın. Ziphone 3.0 açın ve do it al diyin.
BİDAHADA 2.0 A GEÇMEYE KALKMAYIN..:d SAYGILARIMLA NhakaN

Alınabilecek Hatalar Ve Çözümleri:
HATA KODU (-185) = bu hata kodunu alanlar lütfen İtunes 7.5 kurup hatayı aldıkları yerden devam etsinler bu hatanın çözümü 7.5’tir siz bu hatayı alıyor iseniz %99 itunes 7.6 kullanıyorsunuzdur.
HATA KODU (20) = Bu hata kodu genellikle işlemler sırasında cihazı DFU mode alınamayan cihazlar için verilir.




BÜTÜN HATALARIN ÇÖZÜMÜ



16XX hata kodlarının sadece bir tek sorunu vardır. Buda Bbilgisayarımızda bulunan Comx restore dosyasının zarar görmesinden kaynaklanıyor. Bu çözüm yaklaşık 15 ila 20 iPhone restore işleminde başarılı sonuç vermiştir. Herhangi bir başarısız sonuç ile karşılaşılmamıştır.

önce bunu indirin

Daha sonra zip dosyasının içinden çıkardığımız .ipws uzantılı dosyamızı (tam adı, x12220000_4_Recovery.ipsw) C:\Documents and Settings\kullnıcıadınız\Application Data\Apple Computer\iTunes\Device Support içerisine atalım. Ama atmadan önce ordaki dosyaları silelim.

Yukarıdaki yola daha çabuk ulaşmak için, Başlat->Çalıştır'ı açın ve şuunu yazın,

%appdata%\Apple Computer\iTunes\Device Support
bu şekilde daha doğru bir şekilde ulaşmış olursunuz.
 
mehmet66

mehmet66

Üye
tesekkür ederim arkadas
 

siberteknik

Üye
eline sağlik ustam allah razi olsun
 

dj_hakan_ankara

Üye
rica ederim sorununuz olursa burdayım.. Dediğim yöntemler dışında yöntem denemeyin. Telefon içinden çıkılmaz bir hal alıyor...
 

poyrazfirat

Üye
olmuyo olmuyo olmuyoo :(

--------------- Ekleme ---------------

1015 hatası vermiyo sürekli kurulumda kalıyor
 

maknc

Üye
ya arkadaşım iphone 7.7'den aşşağı sürümde çalışmaz diyor 1.1.4 kurulmuyorki 7.6 tanımıyor iphone'u :(
 

xcomet1

Üye
allah razı olsun arkadasım .cennet mekanın olur ınsallah.cok tesekkur ederim
 

mlozceli

Üye
2.2'den downgrade için de aynı yol geçerli mi?
 

copperdevil

Üye
hay allah benimkide kurulumda kaldı 1015 hatası felan vermedi ne olacak ne yapacam şimdi.zıçtık harbiden acil yardım.
 


Üst Alt