Türe Üye 15097' Alıntı: adam karar vermis sen hala telefon oneriyorsun saka bir yana banın acılmıs hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Kendim atmıştım Okuyamadım malesef direk önereyim dedim
15097' Alıntı: adam karar vermis sen hala telefon oneriyorsun saka bir yana banın acılmıs hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Kendim atmıştım Okuyamadım malesef direk önereyim dedim
15097 Üye Türe' Alıntı: Kendim atmıştım Okuyamadım malesef direk önereyim dedim Genişletmek için tıkla ... tamam ağlama, benide aglatıcaksın simdi
Türe' Alıntı: Kendim atmıştım Okuyamadım malesef direk önereyim dedim Genişletmek için tıkla ... tamam ağlama, benide aglatıcaksın simdi
hüdaverdipırtık Üye Konu Sahibi Sony Ericsson Neo-V (Beyaz) Toplam Tutar : 548,70 TL Toplam Kdv : 98,77 TL Kdv Dahil Toplam : 647,47 TL Toplam Kargo : 7,00 TL Kargo Dahil Toplam : 654,47 TL + HP 8GB Flash Bellek Hediye !!! Genişletmek için tıkla ... bu aralar çok kazıklanıyorum inşallah yine kazıklanmamışımdır
Sony Ericsson Neo-V (Beyaz) Toplam Tutar : 548,70 TL Toplam Kdv : 98,77 TL Kdv Dahil Toplam : 647,47 TL Toplam Kargo : 7,00 TL Kargo Dahil Toplam : 654,47 TL + HP 8GB Flash Bellek Hediye !!! Genişletmek için tıkla ... bu aralar çok kazıklanıyorum inşallah yine kazıklanmamışımdır
15097 Üye hüdaverdipırtık' Alıntı: bu aralar çok kazıklanıyorum inşallah yine kazıklanmamışımdır Genişletmek için tıkla ... bence fena degil
hüdaverdipırtık' Alıntı: bu aralar çok kazıklanıyorum inşallah yine kazıklanmamışımdır Genişletmek için tıkla ... bence fena degil