Lightning connector girişi(altta küçük delik)+parmak izi sensörü=iPad Airİngiltereden akrabalar sağolsun ipad ile gelmişler. Ama hangi nesil olduğunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? teşekkürler

iPad 2 kullanıyorum ve pikseller gözükmüyor kullanmadan sallamayalımLightning connector girişi(altta küçük delik)+parmak izi sensörü=iPad Air
Sadece lightning connector girişi=iPad 4
Büyük connector girişi+pikselleri göremezsin=iPad 3
Büyük connector girişi+pikseller gözükür=iPad 2
iPad 1 değildir herhalde![]()
iPad 2 kullanıyorum ve pikseller gözükmüyor kullanmadan sallamayalım
Ayarlar> Hakkında ya gir Model de yazanı Google da arat kaçıncı nesil iPad olduğu yazar
1 benimle düzgün konuşun ben sizin 40 yıllık arkadaşınız değilimBence göz doktoruna gitmelisin ben görebiliyorum.
Senin tabletin retina ekransız iPad mini olması gerekiyor. Bu model numarası 1. nesil yani retina ekransız iPad mini'de kullanılmış.ipad mini diyeyim o zamanarkada model noa1455 deniyor
Kavgalık bir şey yok yanlış anladı beni sanırsam.Göz doktoruna git dedim sadece ipad 2 deki pikselleri göremediği için.Neyse..Kavgaya gerek yok ayrıca parmak izi touch id airde yok. Arkadaşım dedigi gibi model noyu googledan aratabilirsin
ipad 2nin ekranı çamur gibi hiç üste çıkma çıksan da bişey değişmez çamur gibi1 benimle düzgün konuşun ben sizin 40 yıllık arkadaşınız değilim
2 ben görmüyorum artı bu çin malı bir tablet değil pikselleri gözüksün
Bende retina ipad 4 var arakadaşımda ipad 2 var farkı gözlerinizle görün öyle konuşun.Yamuk konuştuğumu düşünmüyorum bu 1.
Gözlerde problem var bu 2.
Çinde de üretim yapıyorlar bu da 3
Zaten İpad 2 de gözüküyorsa bi üst modelinde niye gözükmesin ?Lightning connector girişi(altta küçük delik)+parmak izi sensörü=iPad Air
Sadece lightning connector girişi=iPad 4
Büyük connector girişi+pikselleri göremezsin=iPad 3
Büyük connector girişi+pikseller gözükür=iPad 2
iPad 1 değildir herhalde![]()
sen göremiyosan senin sorunun herkes görmüş besbellii 161ppimıydı neydi görülmemesi elde değilNe desem boşuna neyse...