iPad vs PC ?

Sponsorlu Bağlantılar

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
iPad vs PC ?
Merhaba arkadaşlar.
Konunun bölüm dışı olduğunun farkındayım ama iPad bölümünü biraz ölü bulduğumdan buradan destek almak istedim.
Babamın iş gereği notebook alması gerekti bende iPad karşılığı benim bilgisayarımı ona vereceğimi söyledim. Amaç ikimizinde isteğinin olması ;)
Şimdi iPad arayışlarına girdim. Kısaca ; sizce ne yapmalıyım hangisini almalıyım ?

..3G desteği önemli değil sınırsız internet paketim var modem yapmakta sıkıntı çekmem.
..Avea dan taahhütlü alabiliyorum.
..Mini istemiyorum. Boyut olarak AutoCad tarzı programlarda ekran büyüklüğü önemli.
..Retina olsa da fena olmaz.

Fikirlerinizi bekliyorum..
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
Pc ;)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
IOS senin bilgisayarda yapabildiğin işlemlerin hepsini yaptırabilecek mi ilk önce onu araştır.Ayrıca IOS kapalı bir OS olduğu için onu da göz önünde bulundur. Eğer uygunsa al bi Ipad 4 veya Ipad 3

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ipad de Flash Player var mı ya ? Bir şey izlemek sorun bu IOS da

fk555897

fk555897

Üye
Ipad de Flash Player var mı ya ? Bir şey izlemek sorun bu IOS da

iPad'de flash player yok ama HTML 5 var. HTML 5 ile çoğu internet sitesine sorunsuz girebiliyorsun. Zaten günümüzde çıkan cihazlar için Flash Player desteği sunulmuyor.

Symbianize

Symbianize

Üye
Ya şöyle bi durum var iphoneda flash yok ama safari çoğu videoyu açıyo ayrıca puffin gibi flash destekli tarayıcılarda mevcut soruya gelirsek ben olsam pcyi tercih ederim

MrExpert

MrExpert

Üye
İster android olsun ister ios bi tablet pc de yapabileceğin herşeyi yapamazsın.

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Bende düşündüm ama bilgisayarla olan bağım çok değil , telefon bile yetiyor bana şuan amacım biraz büyük ekran ve daha kolay kullanış.. Video oynatmaya gelince gerek Safari olsun gerek puffin olsun bana yeter.. Autocad i kullanır mıyım diye düşündüm ama onuda kullanmıyorum bu aralar.. Bilgisayara ihtiyaç duymuyorum kısacası.. Yapamıyacağım bişey var mı aklıma gelmeyen başka ?

MrExpert

MrExpert

Üye
Bende düşündüm ama bilgisayarla olan bağım çok değil , telefon bile yetiyor bana şuan amacım biraz büyük ekran ve daha kolay kullanış.. Video oynatmaya gelince gerek Safari olsun gerek puffin olsun bana yeter.. Autocad i kullanır mıyım diye düşündüm ama onuda kullanmıyorum bu aralar.. Bilgisayara ihtiyaç duymuyorum kısacası.. Yapamıyacağım bişey var mı aklıma gelmeyen başka ?

Benimde demek istediğim buydu mesela ben Autocad, Dreamweaver , photoshop , Alphacam gibi programları çok kullanıyorum Hobi olarak autocad çizimleri yapıyorum ama olmazsa olmaz bilgisayar benim için Oyüzden İlerde pc lazım olabilir.

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Anladım çok teşekkür ederim.. ev arkadaşımın bilgisayarı var zaten evde itunes u falan ordan kullanıcaktım zaten.. 2.sınıf mühendislik daha benim ilerisinde bilgisayardan yapıcağım tek araştırmalar olucak onları da rahatlıkla ipad den yapabilirim.. çıktı almam gerekince zaten internet cafelerdeyim..
Görüşleriniz için çok teşekkür ederim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt