Yardım İPAD MİNİ İOS 7

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
İPAD MİNİ İOS 7
Merhaba arkadaşlar, bende ipad mini bulunmakta ve şu ana kadar ios 6 ile devam ettim fakat artık ios 7'ye geçmek istiyorum, cihazda donma yada yavaşlama oluyor mu deneyen veya kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

fnldstntn

Üye
İnternette karşılaştığım yorumlara göre şimdilik geçmeni tavsiye etmem en azında 7.1 stabil sürüm çıkana kada...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
cevap için teşekkürler ıos 6 da kalmak çok daha makul gözüküyor

MaxipmaN

Üye
performans olarak ios6da mutlu olursun

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Cevabınız için teşekkürler, ios 6 da kalmaya devam ediyorum.

Serhan

Serhan

Üye
Bence ios 7 ye geç kasma felan yok erken erken alışırsın.

0MG90

0MG90

Üye
ben iPad2 de biraz pisman oldum gorsel bakimdan bile daha iyiydi iOs6

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu sabah nedense çok fazla geçesim geldi ve dayanamayarak geçtim, ilk başta inanılmaz pişmanlık yaşadım diyebilirim, çünkü hem lag bulunmakta, hemde şarj tahmin edemeyeceğiniz bir hızda bitti. Demin okuldan geldim ve şarjın eskisinden daha iyi olduğunu ve hiç bir yavaşlama bulunmadığını farkettim, sonuç olarak geçmek isteyen arkadaşlar vakit kaybetmeden geçsinler, iyiki geçmişim diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Arkadaşlar bu sabah nedense çok fazla geçesim geldi ve dayanamayarak geçtim, ilk başta inanılmaz pişmanlık yaşadım diyebilirim, çünkü hem lag bulunmakta, hemde şarj tahmin edemeyeceğiniz bir hızda bitti. Demin okuldan geldim ve şarjın eskisinden daha iyi olduğunu ve hiç bir yavaşlama bulunmadığını farkettim, sonuç olarak geçmek isteyen arkadaşlar vakit kaybetmeden geçsinler, iyiki geçmişim diyorum.
Aynen :)

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
Takipçi Satın Al

Üst Alt