İpad Hakkında!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi
İpad Hakkında!!!!
Arkadaşlar Size iPad hakkında birşey sormak istiyorum.
Ben yakın zamanlarda iPad alacağım ama 5'i mi beklesem yoksa 4'ü mü alsam bilemedim.
5'de tasarım dışında fazla fark olmayacak diyorlar bu doğru mudur?Veya sizin tahmininizce iPad 5 en geç ne zaman çıkar?
Ve diğer sormak istediğim şey ise Apple'ın tablet güncelleme stratejisine göre iPad 4 en fazla ios kaçı alır iPad 5 en fazla kaçı alır?
Sorularımı Yanıtlarsanız sevinirim.
İyi Forumlar....

• Beğen
Tepkiler: wolfmen1818

wolfmen1818

wolfmen1818

Üye
Arkadaşlar Size iPad hakkında birşey sormak istiyorum.
Ben yakın zamanlarda iPad alacağım ama 5'i mi beklesem yoksa 4'ü mü alsam bilemedim.
5'de tasarım dışında fazla fark olmayacak diyorlar bu doğru mudur?Veya sizin tahmininizce iPad 5 en geç ne zaman çıkar?
Ve diğer sormak istediğim şey ise Apple'ın tablet güncelleme stratejisine göre iPad 4 en fazla ios kaçı alır iPad 5 en fazla kaçı alır?
Sorularımı Yanıtlarsanız sevinirim.
İyi Forumlar....

İyi forumlar kardeşim , öncelikle aynı soruyu çok düşündüm ama iPad 5 ne kadar gelişse de iPad4 ile 3-4 yıl boyunca hiç kasmadan rahatça oynayabilirsin beklemene gerek yok
Mayıs gibi çıkacakmış bence bekleme iPad4 harika şuan kullanıyorum mütişşş!!.!.!

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi
İyi forumlar kardeşim , öncelikle aynı soruyu çok düşündüm ama iPad 5 ne kadar gelişse de iPad4 ile 3-4 yıl boyunca hiç kasmadan rahatça oynayabilirsin beklemene gerek yok
Mayıs gibi çıkacakmış bence bekleme iPad4 harika şuan kullanıyorum mütişşş!!.!.!

kardeş şimdi bu yaptığın oldu mu koymuşsun güzel ekran alıntılarını canımı çektirdiğin valla oruç oruç :D

nese tavsiyen için teşekkürler

Sana da iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: wolfmen1818
Takipçi Satın Al

Üst Alt