iPad de film izlemek için uygulama ?

Sponsorlu Bağlantılar

Cubert

Cubert

Üye
    Konu Sahibi
iPad de film izlemek için uygulama ?
iPad 2 de aynen pc deki gibi farklı uzantılı ( avi, mkv, ...) dosyaları sorunsuz oynatabilen, altyazıları göstermede sıkıntı çıkarmayacak bildiğiniz uygulamalar var mıdır ?

mazlum1790

mazlum1790

Üye
Ben Mediaplayer ı kullanıyorum çok fazla sorun çıkarmıyor her formatta videoyu açıyor
Altyazılı film izleyeceğim zaman altyazıyı gömüp öyle izliyorum (mkvtoolnix programı ile) Altyazıyı gömdüğümden Türkçe karakterlerde de sorun çıkmıyor
AppStore da ücretsizdir

Sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D

baby_face_

baby_face_

Üye
iPad 2 de aynen pc deki gibi farklı uzantılı ( avi, mkv, ...) dosyaları sorunsuz oynatabilen, altyazıları göstermede sıkıntı çıkarmayacak bildiğiniz uygulamalar var mıdır ?

Ben O-player HD yi kullanıyorun şu ana kadar oynatmadığı bir format görmedim. Ama online ortam için soruyosan Puffin browser adlı tarayıcıyı indir pc gibi istediği siye girip istediğin filmi izle.

speederm

Üye
bence film izle uygulamsını indir süper bütün filler var indirmeden seyrediyosun bedava uygulama appstordan indir ben indirdim hepsi türkçe dublaj programın tam adı film seyret

film seyret

çirkin karga

çirkin karga

Üye
ben avplayerhd satın aldım storedan her türlü formatı oynatıyor altyazılarda da sıkıntı çıkarmıyor

kestal

kestal

Üye
Sizde mx player yokmu be

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
Ben Mediaplayer ı kullanıyorum çok fazla sorun çıkarmıyor her formatta videoyu açıyor
Altyazılı film izleyeceğim zaman altyazıyı gömüp öyle izliyorum (mkvtoolnix programı ile) Altyazıyı gömdüğümden Türkçe karakterlerde de sorun çıkmıyor
AppStore da ücretsizdir

Sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D
Alt yazıyı gömmek iyi fikir karakter sorunlarının önüne geçmek içinBu arada hazır iPadde film izleyenleri bulmuşken stant alıcam da öneriniz var mı?

MrExpert

MrExpert

Üye
Avplayer ın üstüne tanımam.

Üst Alt