Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Rüyamız gerçek olsa keşkeapple ipad'lerde os x kullanmazsa windows tabletlerin gerisinde kalabilir.
Evet ama NFC yok deniyor bekleyecez görerceğizParmak okuyormu
kilit olmasa nasıl açıp kapatıcaz veya dfu moda alıcaz? sallamışlar.Bu yandaki sessiz ve ekran kilidi düğmesi olmayacak incelikten dolayı diyorlardı doğru mu acaba
bilmiyorum bi Sitede okumuştum dfu moda Home tuşuyla alınmıyor muydu?kilit olmasa nasıl açıp kapatıcaz veya dfu moda alıcaz? sallamışlar.
güç + ev tuşuna aynı anda basıyorsun, 10 saniye sonra home tuşuna basmaya devam ederek dfu'ya alıyorsun.bilmiyorum bi tede okumuştum dfu moda Home tuşuyla alınmıyor muydu?
E yandaki tuşla ne alakası var da ozaman ?güç + ev tuşuna aynı anda basıyorsun, 10 saniye sonra home tuşuna basmaya devam ederek dfu'ya alıyorsun.
kilit tuşu olmayacak dedin onu acıkladım isteE yandaki tuşla ne alakası var da ozaman ?
Kilit demedim ya bu sessize almak için bi tuş var ya onu diyorum ses açma tuşunun üstündekiEkran kilidi dediğim ekran Yön kilidi eksik yazmışım pardonkilit tuşu olmayacak dedin onu acıkladım iste
O ayarlardan ya sessize almaya ya da yön kilitlemeye ayarlı, o kadarKilit demedim ya bu sessize almak için bi tuş var ya onu diyorum ses açma tuşunun üstündekiEkran kilidi dediğim ekran Yön kilidi eksik yazmışım pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?