Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi Apple.com u inceliyorum ve internette de araştırma yaptım evet haklısınız iPad 4 diye bir tanım olmasada with retina display diye bir cihaz çıkmış ama ben bunu hiç duymadım çok geri kalmışım gündemden valla
Şimdi Apple.com u inceliyorum ve internette de araştırma yaptım evet haklısınız iPad 4 diye bir tanım olmasada with retina display diye bir cihaz çıkmış ama ben bunu hiç duymadım çok geri kalmışım gündemden valla
Burak bir yere gitmiyorsun gebertirim bunu konuşucaz
+
Peki Apple neden New iPad'ı namı diğer iPad 3'ü mağazasından kaldırdı? Satışta değil.. Apple hiç böyle yapmazdı ayrıca 1 sene dolmadan yeni cihaz çıkarmazdı bunu anlayamadım fikri olan varmı?
Neden 4. iPad bu kadar çabuk çıktı ve neden iPad 3 satıştan kaldırıldı?
Furkan üstte söylediklerimle ilgili bir yorum yap bu konuyu burada tartışalım..
iPad almaya kararlıyım ve Apple'ın bu yeni nesil saçma politikaları kafamı karıştırdı..
Burak bir yere gitmiyorsun gebertirim bunu konuşucaz
+
Peki Apple neden New iPad'ı namı diğer iPad 3'ü mağazasından kaldırdı? Satışta değil.. Apple hiç böyle yapmazdı ayrıca 1 sene dolmadan yeni cihaz çıkarmazdı bunu anlayamadım fikri olan varmı?
Neden 4. iPad bu kadar çabuk çıktı ve neden iPad 3 satıştan kaldırıldı?