ıpad 3 mü galaxy tab 10.1 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
ıpad 3 mü galaxy tab 10.1 mi ?
iyi forumlar arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum

öncelikle aklımda iPad 3 veya herhangi bir android tablet var mesela galaxy tab 10.1 evet o. sizce ıPad 3 mü almalıyım yoksa galaxy yimi bide ıpad 3 te jailbreak yapılabiliyormu ? yapılması zor mu ? yapıldıktan sonra androiddeki gibi apple storedaki uygulamaları internetten .ipa uzantısıyla indirebiliyor muyuz? :hmmm simdiden teşekkürler ...

codblackops2

codblackops2

Üye
kesinlikle iPad 3 derim.
Jb yapılır herhalde :hmmm

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
peki jailbreak işleminden sonra marketteki paralı uygulamaları internetten .ipa uzantısıyla indirebiliyor muyuz

codblackops2

codblackops2

Üye
donanım kullanışlılık stabillik bakımından ipad 3 dedim..
Hiç apple cihazı kurcalayamadığım için bilemeyeceğim :bilmm

moniacful

Üye
ipad 3 ne ara çıktı ya ama 10.1 diğer ipad lardan iyi ipad 3 ü bilemiycem

cyber

cyber

Üye
ipad 3 diye new ipad diyo arkadaş jb yaparak internetten .ipa dosyalarını indirebilirsin

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
tamam ok bu arada new ipad e jb yapılabiliyomuş tşkrler birde ipad 2 ile 3 ün ne farkı var donanımsal olarak kuvvetli olduğu için mi ıpad 3 ü tercih etmeliyim

moniacful

Üye
xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kiyas.la dan ipad 3 le galaxy tab 10.1 i karşılaştırdım ipad 3 daha iyi aktarım hızına sahip ve donanımsal olarak biraz daha iyi ramazanın sonunda ipad 3 ün wifi+3g 16 gb versiyonunu almayı düşünüyorum

moniacful

Üye
Teşekkürler kiyas.la dan ipad 3 le galaxy tab 10.1 i karşılaştırdım ipad 3 daha iyi aktarım hızına sahip ve donanımsal olarak biraz daha iyi ramazanın sonunda ipad 3 ün wifi+3g 16 gb versiyonunu almayı düşünüyorum
galaxynin yeni tabletinide bekle samsung çılgınlık yapıp donanımı 2ye katlayabilir

- - - Eklendi - - -

bunuda bir düşün
Bu tablet piyasadaki tüm tabletlerin nefesini kesecek düzeyde güçlü. Qualcomm öyle bir tablet tanıttı ki, piyasadaki tablet üreticileri bu habere üzülecek gibi görünüyor. Firmanın yazılım geliştiriciler için ürettiği cihazda; 1,5GHz hızda çalışan 4 çekirdekli işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon S4 APQ8064 çipset, Adreno 320 grafik işlemcisi, 13MP kamera, 2GB RAM ve 32GB depolama alanı bulunuyor. Android tutkunlarının yüreğini hoplatacağını düşündüğümüz tablet, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle çalışıyor. Tabletin fiyatı ise maalesef biraz moral bozucu. Bu performans canavarı, yurtdışında 1,299&36; fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda. Qualcomm'un güçlü tabletinin ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda henüz bir bilgi yok. Konu hakkındaki gelişmeleri merakla takip edeceğiz. Techno Labs

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
modeli ne bu yeni tabletin ? link atarmısın arkadaş

- - - Eklendi - - -

bunuda bir düşün
Bu tablet piyasadaki tüm tabletlerin nefesini kesecek düzeyde güçlü. Qualcomm öyle bir tablet tanıttı ki, piyasadaki tablet üreticileri bu habere üzülecek gibi görünüyor. Firmanın yazılım geliştiriciler için ürettiği cihazda; 1,5GHz hızda çalışan 4 çekirdekli işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon S4 APQ8064 çipset, Adreno 320 grafik işlemcisi, 13MP kamera, 2GB RAM ve 32GB depolama alanı bulunuyor. Android tutkunlarının yüreğini hoplatacağını düşündüğümüz tablet, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle çalışıyor. Tabletin fiyatı ise maalesef biraz moral bozucu. Bu performans canavarı, yurtdışında 1,299&36; fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda. Qualcomm'un güçlü tabletinin ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda henüz bir bilgi yok. Konu hakkındaki gelişmeleri merakla takip edeceğiz. Techno Labs

iyi de arkadaşım benim o kadar param yok ki :D

- - - Eklendi - - -

link atarmısın arkdaş yeni tabletin linkini

edit: benim o kadar donanıma verecek param yok o dedğin 2 gb ram li tablet 3 milyardan aşağı değildir valla:hmmm

moniacful

Üye

- - - Eklendi - - -

bunuda bir düşün

iyi de arkadaşım benim o kadar param yok ki :D

- - - Eklendi - - -

link atarmısın arkdaş yeni tabletin linkini

edit: benim o kadar donanıma verecek param yok o dedğin 2 gb ram li tablet 3 milyardan aşağı değildir valla:hmmm
boşver o zaman çünkü açık ara iyi bir tablet tabi bi o kadarda pahalı olucak

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Bende 3 var jb yaptım instalous mu herneyse biturlu ezberleyemedim sunu oradan istedigin uygulamayı ucretsiz indirip kurabiliyosun ama sanki jb sonrası ufakta olsa kasmalar var ama sorun edilecek bisey deil.

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
bencede zaten işadamlara gibi olmaya gerek yok adamları tablet hakkında bi halt bilmiyolar milyonlarca parayı tablete döküyolar neden sadece maillerine bakmak için pöh :hmmm

giderim alırım ıpad 3 üm çakarım jailbreakımı indiririm oyunumu internetten zaten android benim canımı sıktı şu htc de biraz da ios takılalım (h)

- - - Eklendi - - -

Peki jb cihazı garanti dışı bırakıyor mu ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
iyi forumlar arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum

öncelikle aklımda iPad 3 veya herhangi bir android tablet var mesela galaxy tab 10.1 evet o. sizce ıPad 3 mü almalıyım yoksa galaxy yimi bide ıpad 3 te jailbreak yapılabiliyormu ? yapılması zor mu ? yapıldıktan sonra androiddeki gibi apple storedaki uygulamaları internetten .ipa uzantısıyla indirebiliyor muyuz? :hmmm simdiden teşekkürler ...

New Ipad dedin sanırım :hmmm JB yapabilirsin ve ayrıca .ipa uzantıları da indirebilirsin.

- - - Eklendi - - -

galaxynin yeni tabletinide bekle samsung çılgınlık yapıp donanımı 2ye katlayabilir

- - - Eklendi - - -

bunuda bir düşün
Adreno 320 mi :hmmm Fiyatı ne kadar bunun ??

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
New Ipad dedin sanırım :hmmm JB yapabilirsin ve ayrıca .ipa uzantıları da indirebilirsin.

peki jb cihazı garanti dışı bırakıyor mu :ah

MasteLaa

MasteLaa

Üye
xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
gzl

Superfan

Superfan

Üye
İşlemci + Ekran + Ram..her türlü donanım desen yeridir.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Adreno 320 mi :hmmm Fiyatı ne kadar bunun ??

Biliyorum bunu.SDN ' de okudum.Ekran çözünürlüğü iyi değil (artık).

Asus hd tablet çıkarıyor.Onlara bakmanı öneririm :oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ipad 3 ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt