ipad 2 vs galaxy tab. sizce hangisi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
ipad 2 vs galaxy tab. sizce hangisi..
yeni tablet pc almaya karar verdm sizce hangisi daha iyi olur.. ?? hangisini almalıyımmm

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Tabiki ipad

buket2

buket2

Üye

bu videoyu izlemeden karar verme bence.. lg optimus pad ile bomba gibi geliyor...

• Beğen
Tepkiler: technoblue
technoblue

technoblue

Üye
ipad çok pahalıya satılıyor bence ona o kadar para vermek gereksiz. lg taplet pc konusunda da smartphone konusunda olduğu gibi iddialı bir giriş yapaacak gibi hayatımıza. optimus ped bence piyasaya çıkacak en iyi tablet olma adayı. android 3.0 honeycomb işletim sistemi ve çift çekirdekli işletim sistemi kullanmışlar. buradan hızı oldukça yüksek görünüyor. tasarımı da oldukça güzel diğer tabletlere göre daha küçük muhtemelen ağırlık konusunda da diğerlerinden daha hafif olacaktır bu da taşınabilirlik için cazip kılıyor tableti. araştırdığım kadarıyla parlaklık olarak ekran kalitesi diğerlerine göre daha canlı. tablette yüklü olan google market sayesinde uygulamaları ve oyunları ücretsiz olarak indirip kullanabiliyoruz. multi tasking özelliği ile de uygulama değiştirmek istediğimizde içinde bulunduğumuz uygulamayı kapatmamız gerekmiyor, uygulamayı arka planda açık bırakabiliyoruz. beni en çok meraklandıran yanı da 3d çekim olayı oldu. arka yüzeyindeki çift kamera sayesinde 3d kayıt yapıp bu kayıtları hdmı çıkışı sayesinde tvmizde izleyebilecekmişiz. yani uzun lafın kısası tablet almak istesem ve aralarında bir karşılaştırma yapacak olursam tasarımı, özellikleri ve lgnin bu zamana kadar çıkarttığı ürünlerin rakiplerine oranla daha ucuz olmasınını göz önüne alarak fıyatı bakımından ben tercihimi optimus pad den yana kullanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt